Konfigurationsassistent [GA4]

Konfigurationsassistent henviser til to separate værktøjer, der hjælper dig med at konfigurere funktioner i Google Analytics.

I en Universal Analytics 4-ejendom hjælper guiden Konfigurationsassistent dig med at migrere fra en Universal Analytics-ejendom til en Google Analytics 4-ejendom. Den føjer en Google Analytics 4-ejendom til din Analytics-konto, der indsamler data sammen med din Universal Analytics-ejendom. Få flere oplysninger

Værktøjerne til Konfigurationsassistent i en Google Analytics 4-ejendom hjælper dig med at fuldføre konfigurationen af din Google Analytics 4-ejendom. Få flere oplysninger