[UA] Sobre AdSense a Analytics

AdSense us permet guanyar més diners fent servir una eina de display de Google al lloc web per allotjar anuncis de tercers que interessin al vostre públic.

Contingut d'aquest article:

Gestionar la integració d'AdSense i Analytics

Si utilitzeu AdSense, podeu enllaçar un compte d'AdSense a Analytics per poder utilitzar Analytics per donar context a les vostres dades d'AdSense i per entendre millor el vostre rendiment. Heu d'utilitzar la mateixa adreça electrònica a Analytics i a AdSense per enllaçar els vostres comptes i heu de tenir permís d'editor o d'administrador als dos comptes.

En cada propietat, podeu decidir quines visualitzacions voleu fer servir per als informes.

Per gestionar aquestes opcions de configuració:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Seleccioneu la pestanya Administrador.
  3. Navegueu fins al compte i la propietat.
  4. A la columna PROPIETAT, feu clic a Enllaç amb AdSense.

Discrepància de dades entre AdSense i Analytics

Si veieu diferències considerables entre els informes del compte d'AdSense i els de la secció AdSense d'Analytics, recordeu aquests aspectes:

• Analytics només registra dades de blocs d'anuncis de contingut d'AdSense i no inclou blocs d'enllaços, quadres de cerca, anuncis per a mòbils ni altres productes d'AdSense.
  • Heu d'incloure el codi de seguiment d'Analytics en cada pàgina web que executi AdSense perquè els blocs d'anuncis de contingut coincideixin als informes d'Analytics i d'AdSense.

Si el codi de seguiment i el compte estan ben configurats, però veieu discrepàncies de dades als informes d'AdSense i d'Analytics, pot ser per una de les causes següents:

• Iframes: AdSense fa servir un iframe per publicar els anuncis. Els navegadors no compatibles amb l'etiqueta <iframe> no generen impressions a Analytics. Això pot provocar que Analytics compti més visualitzacions de pàgina, en comparació de les impressions que compta AdSense.
  • Seguretat o altres programaris de bloqueig: el programari que pot bloquejar el contingut, com ara tallafocs, bloquejadors d'anuncis o altres bloquejadors d'imatges de tercers, també poden bloquejar les impressions d'AdSense. Els usuaris amb aquests tipus d'instal·lacions es continuen tenint en compte als recomptes d'Analytics, però les impressions i les dades d'AdSense no es comptaran als informes d'Analytics.
  • Integració nova d'AdSense i Analytics: poden passar fins a 24 hores després d'enllaçar els comptes d'AdSense i Analytics perquè es comencin a recollir dades. Si fa poc que heu configurat el codi d'AdSense o d'Analytics, o bé que heu enllaçat els comptes, espereu com a mínim 24 hores perquè les dades es mostrin als informes. Les dades d'AdSense recollides abans d'enllaçar els comptes no es mostren a Analytics.
  • Configuració de zona horària: si les zones horàries dels comptes d'Analytics i d'AdSense no coincideixen, cada producte afegeix dades de períodes de temps diferents de les mateixes dates dels informes. Editeu una propietat per canviar la zona horària a Analytics.
  • Filtres de visualització d'Analytics: Analytics us permet crear visualitzacions d'informes diferents. Podeu afegir filtres a les visualitzacions per excloure dades específiques, la qual cosa us permetrà personalitzar les dades que veieu als informes. Les dades d'AdSense associades a les sessions que s'exclouen d'una visualització d'Analytics també s'exclouen de tots els informes d'Analytics a la visualització en qüestió. Obteniu més informació sobre els filtres a Analytics.
  • Dades d'Analytics absents: si les dades d'Analytics no es recopilen, com en el cas que el codi de seguiment no s'hagi executat, a Analytics tampoc no s'informa de les dades d'AdSense associades amb aquestes dades d'Analytics absents.

Per obtenir més informació sobre AdSense, consulteu els articles següents:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!