Redigering af visningsindstillinger

Opdater visningsnavn, tidszone, parametre for Site Search og andre indstillinger.

Når du har oprettet en visning, kan du redigere dens indstillinger. Bemærk, at der er flere visningsindstillinger for webejendomme end for appejendomme. Hvis du redigerer en visning i en appejendom, vises mange af nedenstående indstillinger ikke.

Du skal have Rollen Redaktør for at redigere visningsindstillinger. Sådan redigeres visningsindstillinger:

1. Log ind på Google Analytics.
  2. Klik på Administrator, og gå til den visning, du vil ændre indstillinger for.
  3. Klik på Visningsindstillinger i kolonnen VISNING.
  4. Generelle oplysninger:
    • Visningsnavn: Navnet, der vises, på listen over visninger.
    • Websitets webadresse: Domænenavnet på det website, du sporer, f.eks. www.mysite.com. Disse oplysninger bruges af indholdsrapporterne, herunder In-Page Analytics.
    • Tidszone (land eller område): Det land eller område og den tidszone, du vil bruge til dagsafgrænsning i dine rapporter, uanset hvor dataene stammer fra. Hvis du f.eks. vælger USA, Los Angeles Time, beregnes hver dags begyndelse og slutning ud fra Los Angeles Time, uanset om hittet kommer fra New York, London eller Moskva.

Hvis du vælger en tidszone, hvor der bruges sommertid, foretager Analytics automatisk en justering for at afspejle dette. Hvis du ikke ønsker, at der skal foretages justering i Analytics på grund af sommertid, kan du bruge Greenwich Mean Time i stedet for din lokale tidszone.

Det påvirker kun data fremover og ikke tidligere data, når du ændrer tidszonen. Hvis du ændrer tidszonen for en eksisterende visning, vil du muligvis se et fladt punkt eller en top i dine data. Det kan skyldes et tidsskifte frem eller tilbage i tiden. Dine rapportdata kan henvise til den gamle tidszone for en kort periode, når du har opdateret dine indstillinger, indtil vores servere har behandlet ændringen.

Hvis du ændrer tidszonen for en visning 2 eller flere gange i løbet af samme dag, vil Analytics muligvis ikke overholde den seneste ændring for at undgå behandling af denne dags data i to forskellige tidszoner. Ændringen træder i kraft den følgende dag.
    • Standardside: Den webside, der bliver indlæst, når en bruger Tidszone til rapportering dit websites domæne i adresselinjen. Hvis f.eks. angivelsen af www.eksempel.dk indlæser www.eksempel.dk/index.html, skal du indtaste index.html i dette tekstfelt. Sidenavnet varierer afhængigt af din webserverkonfiguration, men almindelige navne er f.eks. index.html og default.html.

Det er vigtigt, at denne side identificeres korrekt. Hvis du ikke kender navnet på denne side, skal du lade feltet stå tomt. Denne indstilling påvirker, hvordan sideoplysninger vises i dine rapporter.
    • Ekskluder forespørgselsparametre for webadresse: Alle forespørgselsparametre eller entydige sessions-id'er (f.eks. sessions-id eller vid), der vises i dine webadresser, og som du ikke ønsker at se i dine rapporter. Angiv værdierne i en kommasepareret liste.

I denne indstilling er der forskel på store og små bogstaver. Der er en tegnbegrænsning på 2.048 tegn.

Desuden ekskluderes de parametre, du identificerer her, før der anvendes filtre, så du skal sikre, at du identificerer dem her, sådan som de vises i de oprindelige, ufiltrerede URI'er. Det er en almindelig fejl at anvende filtre og derefter vende tilbage til disse indstillinger for at identificere forespørgselsparametrene, som de vises i de filtrerede rapporter, så den nødvendige forskel på små og store bogstaver i denne indstilling ignoreres.

Hvis den oprindelige URI eksempelvis er /Section1?ParameterA=something, og du bruger et filter til at ændre den til /section1?parametera=something i dine rapporter, skal du, når du identificerer navnet på forespørgselsparameteren her, identificere den som ParameterA
    • Valuta vist som: USD, JPY, EUR osv.
    • Botfiltrering: Vælg denne mulighed for at ekskludere sessioner fra kendte bots og spiders.
  5. Site Search: Læs Opsæt Site Search.
  6. Klik på Gem for at gemme ændringerne.