Editar la configuració d'una visualització

Actualitzeu el nom de la visualització, la zona horària, els paràmetres de cerques al lloc web i altres opcions de configuració.

Després de crear una visualització, podeu editar-ne la configuració. Tingueu en compte que hi ha més opcions de configuració per a les visualitzacions de propietats web que per a les d'aplicacions. Si editeu una visualització dins de la propietat d'una aplicació, moltes de les opcions que s'indiquen a continuació no es mostren.

Cal tenir la funció d'editor per editar la configuració de la visualització. Per editar la configuració:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració i navegueu fins a la visualització en què vulgueu canviar la configuració.
  3. A la columna VISUALITZACIÓ, feu clic a Mostra la configuració.
  4. Informació general:
    • Nom de la visualització: nom que es mostra a la llista de visualitzacions.
    • URL del lloc web: nom del domini del lloc web del qual feu el seguiment, per exemple, www.elmeulloc.com. Aquesta informació també s'utilitza als informes de contingut, inclosa la funció Analítica de pàgina.
    • País o territori de la zona horària: país o territori i zona horària que voleu utilitzar com a límit del dia per als informes, independentment del lloc d'origen de les dades. Per exemple, si trieu Estats Units, Los Angeles, hora estàndard del Pacífic, el començament i el final de cada dia es calcula segons l'hora estàndard del Pacífic, independentment de si la petició de fitxer prové de Nova York, Londres o Moscou.

Si trieu una zona horària amb canvi d'horari d'estiu, Analytics s'adaptarà als canvis automàticament. Si no voleu que s'hi adapti, utilitzeu l'hora del meridià de Greenwich en comptes de la vostra zona horària.

El canvi de zona horària només afectarà les dades que es recullin en el futur i no s'aplicarà retroactivament. Si canvieu la zona horària d'una visualització existent, és possible que vegeu un punt pla o un pic a les dades. Això pot ser a causa del canvi de l'hora endavant i enrere, respectivament. Les dades d'informes poden fer referència a la zona horària anterior durant un període breu de temps després que hàgiu actualitzat la configuració, fins que els nostres servidors hagin processat el canvi.

Si canvieu la zona horària d'una visualització 2 o  més vegades durant el mateix dia, és possible que Analytics no apliqui el canvi més recent per evitar processar les dades d'aquell dia en dues zones horàries diferents. El canvi s'aplicarà l'endemà.
    • Pàgina predeterminada: pàgina web que es carrega quan un usuari introdueix el domini del vostre lloc web a la barra d'adreces. Per exemple, si en introduir www.example.com es carrega la pàgina www.example.com/index.html, introduïu index.html en aquest quadre de text. El nom de la pàgina varia segons la configuració del servidor web que feu servir, però els noms habituals són index.html i default.html.

És important identificar correctament aquesta pàgina. Si no en sabeu el nom, deixeu el camp en blanc. Aquesta opció afecta la manera com la informació de la pàgina es mostra als informes.
    • Exclou els paràmetres de consulta de l'URL: exclou els paràmetres de consulta de l'URL o els identificadors de sessió únics (per exemple, sessionid o vid) que es mostren als URL i que no voleu veure als informes. Introduïu-ho com una llista separada per comes.

Aquesta opció de configuració distingeix entre majúscules i minúscules, i té un límit de 2.048 caràcters.

A més, els paràmetres que identifiqueu aquí s'exclouen abans d'aplicar els filtres. Per tant, assegureu-vos d'identificar-los aquí exactament tal com es mostren als URI originals sense filtrar. Un error habitual és aplicar filtres i després tornar a aquesta configuració per identificar els paràmetres de consulta tal com es mostren als informes filtrats, amb la qual cosa s'ignora el requisit de distinció entre majúscules i minúscules d'aquesta configuració.

Per exemple, si l'URI original és /Section1?ParameterA=something i utilitzeu un filtre per canviar-lo a /section1?parametera=something als informes, quan identifiqueu el paràmetre de consulta, ho haureu de fer com a ParameterA.
    • La moneda es mostra com a: USD, JPY, EUR, etc.
    • Filtre de robots: seleccioneu aquesta opció per excloure les sessions dels robots i de les aranyes coneguts.
  5. Cerques al lloc web: llegiu l'article Configurar l'informe Cerques al lloc web.
  6. Feu clic a Desa per desar els canvis.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!