Tietoja hallintapaneeleista

Voit nähdä tärkeimmät raporttisi yhdellä silmäyksellä.

Hallintapaneelit ovat widgetkokoelmia, jotka tarjoavat yleiskatsauksen sinulle tärkeimpiin raportteihin ja tietoihin. Hallintapaneeleilla voit seurata useita tietoja kerralla, joten näet nopeasti tiliesi tilanteen tai eri raporttien väliset suhteet. Hallintapaneeleita on helppo luoda, muokata ja jakaa.

Tässä artikkelissa:

Hallintapaneeleihin siirtyminen

Voit siirtyä hallintapaneeleihisi seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin.
  2. Siirry näkymääsi.
  3. Avaa Raportit.
  4. Valitse MUOKKAUS > Hallintapaneelit.

Hallintapaneelien widgetit

Widget on miniraportti, joka voi näyttää tietoja useilla eri esitystyyleillä, kuten yksinkertaisina numeerisina tietoina, taulukoina ja kaavioina. Voit määrittää widgetit itse hallintapaneelissa. Widgetit voivat sisältää myös tilannekuvia ja linkkejä vakioraportteihin tai muokattuihin raportteihin.

Klikkaa widgetin otsikkoa avataksesi sen taustalla olevan raportin.

Hallintapaneelien luominen -artikkelissa kerrotaan widgeteistä ja saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Hallintapaneelien käyttäminen

Hallintapaneelin käyttäminen on hyvin samankaltaista kuin minkä tahansa Analytics-raportin käyttäminen. Voit tarkastella widgetin graafisia elementtejä viemällä hiiren elementin päälle. Alla olevassa kuvassa esitellään joitakin hallintapaneelien käyttömahdollisuuksia:

• 1 Muuta hallintapaneelin nimeä klikkaamalla sen otsikkoa.
  • 2 Muuta ajanjaksoa tai vertaa kahta ajanjaksoa keskenään päivämääränvalitsimella.
  • 3 Lisää widgetejä, jaa tai poista hallintapaneeli tai muokkaa hallintapaneelia toimintopalkin avulla.
  • 4 Lisää tai poista segmenttejä.
  • 5 Järjestele widgetejä sivulla vetämällä niitä otsikkopalkista uusiin paikkoihin. Muokkaa tai poista widgetejä valinnoilla, jotka tulevat näkyviin, kun viet hiiren widgetin otsikkopalkin päälle.
  • 6 Avaa linkitetty raportti klikkaamalla widgetin otsikkoa. (Tämä toimii vain linkitettyjen raporttiwidgetien kanssa, ei itse hallintapaneelissa luotujen widgetien kanssa.)
  • Päivitä hallintapaneelin tiedot klikkaamalla Päivitä hallintapaneeli ‑linkkiä. Se löytyy sivun oikeasta alakulmasta (joka ei näy kuvakaappauksessa).
Dashboard user interface map.
Kuva 2: Yleiset hallintapaneelielementit

Hallintapaneelien jakaminen

Kaikki luomasi hallintapaneelit ovat aluksi yksityisiä, joten vain sinä voit nähdä ne. Voit jakaa hallintapaneeleita muiden käyttäjien kanssa Jaa-valikon avulla. Voit myös jakaa hallintapaneeleita sähköpostitse tai viedä ne PDF-muotoon käyttämällä Vie- ja Lähetä sähköpostitse ‑valikkovaihtoehtoja.

Share dashboard menu with 3 options: share object, share template, share in Solutions Gallery.
Kuva 3: Hallintapaneelien jakamisvalikko

Seuraavat vaiheet