Tilføj en ny visning

Opret en ny visning for en eksisterende ejendom på din konto.

Du kan føje op til 50 visninger til en ejendom. Kontakt din kontoadministrator, hvis du vil hæve denne grænse.

Du skal have redigeringstilladelse for at tilføje visninger. Sådan opretter du en visning:

1. Log ind på din Google Analytics-konto.
  2. Vælg fanen Administrator, og naviger til den konto og ejendom, hvor du vil tilføje visningen.
  3. Klik på rullemenuen i kolonnen VISNING. Klik på Opret en ny visning.
  4. Vælg enten Website eller App. Hvad er forskellen?
  5. Indtast et Navn.
    Brug et let genkendeligt og beskrivende navn, så du nemt kan huske, hvilke data der er i denne visning, når du ser navnet på en liste.
  6. Vælg Rapporteringstidszone.
    Hvis din Analytics-konto er linket til en Google AdWords-konto, indstilles din tidszone automatisk til din AdWords-indstilling, og du ser derfor ikke denne mulighed. Få flere oplysninger om, hvordan indstillingen Rapporteringstidszone virker.
    • Tidszoneindstillingen har kun betydning for, hvordan data vises i dine rapporter – ikke for, hvordan der indsamles data. Hvis du f.eks. vælger USA, Pacific Time, beregnes starten og slutningen af hver dag baseret på Pacific Time, uanset om sessionerne stammer fra New York, London eller Moskva.
    • Det påvirker kun data fremover og ikke tidligere data, når du ændrer tidszonen. Du kan opleve et fladt punkt eller en stigning i dine rapportdata, hvis du opdaterer din tidsindstilling, efter at du allerede har brugt denne ejendom. Dine rapporter kan også henvise til den gamle tidszone i en kort periode, efter at du har opdateret indstillingen.
  7. (Kun for ejendomme, hvor User ID er aktiveret) Sæt til/fra-knappen til TIL, hvis du vil oprette en User ID-visning. Lad til/fra-knappen forblive på FRA, hvis du vil oprette en rapporteringsvisning.
  8. Klik på Opret visning.

Når du har oprettet en visning, kan du vende tilbage til siden Administration og redigere visningsindstillingerne.

Hvis din Analytics-konto er linket til en AdWords-konto, importeres dataene fra AdWords-kontoen automatisk til nye dataudvalg, der oprettes på den pågældende konto. Få flere oplysninger om oprettelse af links mellem Analytics og AdWords.