Tilføjelse af en ny visning

Du skal have tilladelsen Rediger for at oprette nye visninger.

Få flere oplysninger om, hvordan visninger giver forskellige perspektiver på dine data.

Hvis du opsætter visninger for en appejendom, skal du oprette mindst én visning for hver udviklingsplatform (iOS eller Android). Læs vores bedste fremgangsmåder ved opsætning af Analytics til mobilapps for at se andre anbefalede konfigurationer af Analytics til mobilapps.

Sådan opretter du en visning:

1. Klik på Administrator øverst på en Analytics-side.
  2. Brug menuerne Konto og Ejendom til at vælge den konto og den ejendom, hvor du ønsker at oprette visningen.
  3. Klik på menuen i kolonnen Visning, og klik derefter på Opret ny visning.
  4. Vælg enten Website eller App.
  5. Angiv et navn til visningen.
    Brug et navn, der tydelige identificerer typen af dataene.
  6. Vælg den tidszone, du vil bruge som dagsafgrænsning for dine rapporter, uanset hvor dataene stammer fra. Hvis du f.eks. vælger USA, Pacific Time, beregnes starten og slutningen af hver dag baseret på Pacific Time, uanset om besøg stammer fra New York, London eller Moskva.
    Det påvirker kun data fremover og ikke tidligere data, når du ændrer tidszonen. Hvis du ændrer tidszonen for en eksisterende visning, vil du muligvis se et fladt punkt eller en top i dine data. Det kan skyldes et tidsskifte frem eller tilbage i tiden. Dine rapportdata kan henvise til den gamle tidszone for en kort periode, når du har opdateret dine indstillinger, indtil vores servere har behandlet ændringen.
  7. Klik på Opret visning.
Visninger i Analytics-konti, der er linket til AdWords-konti

Hvis din konto er linket til AdWords, indstilles din tidszone automatisk til AdWords-indstillingen for at sikre præcis kampagnerapportering. Du ser ikke muligheden til valg af tidszone, når du opretter en ny visning i Analytics (trin 6 ovenfor).

Desuden importeres dataene fra din linkede AdWords-konto automatisk til alle visninger, du opretter. Du kan når som helst fjerne disse data fra visningen ved at redigere visningsindstillingerne.

Når du har oprettet en visning, kan du redigere dens indstillinger for at påvirke rapportdataene i den pågældende visning.