Tilføj et nyt dataudvalg

Opret et nyt dataudvalg for en eksisterende ejendom på din konto.

Du skal have redigeringstilladelse for at kunne bruge denne funktion.

Et dataudvalg på en Google Analytics-konto er det sted, hvor du har adgang til rapporter og analyseværktøjer. Få flere oplysninger om dataudvalg.

Opret et dataudvalg

1. Log ind på din Google Analytics-konto. Klik på Administrator på menulinjen øverst på en side.
  2. Brug rullemenuerne i kolonnerne Konto og Ejendom til at vælge den konto og den ejendom, du vil føje rapporteringsdataudvalget til.
  3. Klik på rullemenuen i kolonnen Dataudvalg. Klik på Opret nyt dataudvalg.
  4. Vælg enten Website eller App. Se, hvad forskellen er.
  5. Indtast et Navn.
    Brug et let genkendeligt og beskrivende navn, så du nemt kan huske, hvilke data der er i dette dataudvalg, når du ser navnet på kontolisten.
  6. Vælg rapporteringstidszonen.
    Hvis din Analytics-konto er linket til en Google AdWords-konto, indstilles din tidszone automatisk til din AdWords-indstilling, og du vil ikke se denne mulighed.Klik på + for at få flere oplysninger om, hvordan indstillingen for rapporteringstidszone virker.
    • Tidszoneindstillingen påvirker kun, hvordan data vises i dine rapporter, og ikke hvordan du indsamler data. Hvis du f.eks. vælger USA, Pacific Time, beregnes starten og slutningen af hver dag baseret på Pacific Time, uanset om sessionerne stammer fra New York, London eller Moskva.
    • Det påvirker kun data fremover og ikke tidligere data, når du ændrer tidszonen. Du kan opleve et fladt punkt eller en stigning i dine rapportdata, hvis du opdaterer din tidsindstilling, efter at du allerede har brugt denne ejendom. Dine rapporter kan også henvise til den gamle tidszone i en kort periode, efter at du har opdateret denne indstilling.
  7. (Kun for bruger-id-aktiverede ejendomme) Klik på skifteknappen TIL for at oprette et bruger-id-dataudvalg. Lad skifteknappen være på FRA, hvis du ønsker et standardrapporteringsdataudvalg.
  8. Klik på Opret dataudvalg.

Når du har oprettet et dataudvalg, kan du vende tilbage til siden Administrator og redigere indstillingerne for dataudvalget.

Hvis din Analytics-konto er linket til en AdWords-konto, importeres dataene fra AdWords-kontoen automatisk til nye dataudvalg, der oprettes på den pågældende konto. Få flere oplysninger om linkning af din Analytics-konto med AdWords.