Kontoinställningar

Uppdatera kontonamnet och inställningarna för datadelning
Du måste ha rollen Redigerare för att kunna redigera kontonamnet och inställningarna för datadelning.

Med inställningarna för datadelning i Analytics kan du dela informationen i ditt konto med andra produkter och tjänster. Läs mer om datadelning.

Så här ändrar du kontonamnet eller inställningarna för datadelning:

1. Logga in på Google Analytics..
  2. Klicka på Administratör.
  3. Klicka på menyn i kolumnen Konto för att välja i vilket konto du vill uppdatera inställningarna.
    Använd sökrutan om du har många konton.
  4. Klicka på Kontoinställningar i kolumnen Konto.
  5. Ange ett nytt namn och markera eller avmarkera relevanta datadelningsalternativ.
  6. Klicka på Spara.
Om du ser ett meddelande om att åtgärd krävs under Kontoinställningar och du inte är administratör för Analytics-kontot kan du kontakta administratören så att han eller hon kan vidta nödvändiga åtgärder.