Kontoinnstillinger

Sånn kan du oppdatere kontonavn og innstillinger for datadeling
Du må ha redigeringstillatelse for å kunne redigere kontonavnet og innstillingene for datadeling.

Med innstillingene for datadeling i Analytics kan du dele kontodataene dine med andre produkter og tjenester. Finn ut mer om datadeling.

Sånn kan du endre navnet på kontoen din eller innstillingene for datadeling:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator.
  3. I KONTO-kolonnen bruker du menyen for å velge kontoen der du ønsker å oppdatere innstillingene.
    Hvis du har mange kontoer, kan du bruke søkefeltet for å finne riktig konto.
  4. Klikk på Kontoinnstillinger i KONTO-kolonnen.
  5. Skriv inn et nytt navn, og velg eller fjern avmerkingen for de relevante alternativene for datadeling.
  6. Klikk på Lagre.
Hvis du ser en Handling kreves-merknad under Kontoinnstillinger og du selv ikke er administrator for Analytics-kontoen din, må du kontakte administratoren, så vedkommende kan gjøre det som kreves.