The instructions in this help article may be affected by recent changes in the Analytics user interface. See this blog post for details. Help center updates are coming soon.

Kontoinnstillinger

Slik oppdaterer du kontonavnet og innstillingene for datadeling
Du må ha redigeringstillatelse for å kunne redigere kontonavnet og innstillingene for datadeling.

Med Analytics' innstillinger for datadeling kan du dele kontodataene dine med andre produkter og tjenester. Finn ut mer om datadeling.

Slik endrer du kontonavnet og innstillingene for datadeling:

1. Logg på Analytics-kontoen din.
  2. Velg Administrator-fanen.
  3. Bruk rullegardinmenyen i KONTO-kolonnen for å velge kontoen der du ønsker å oppdatere innstillingene.
    Hvis du har mange kontoer, kan du bruke søkefeltet for å finne riktig konto.
  4. Klikk på Kontoinnstillinger i KONTO-kolonnen.
  5. Skriv inn et nytt navn, og velg eller fjern avmerkingen for de relevante alternativene for datadeling.
  6. Klikk på Lagre.