Tämä artikkeli käsittelee Universal Analyticsia. Jos käytät seuraavan sukupolven Google Analyticsia, tutustu tämän ohjekeskuksen Google Analytics 4 ‑omaisuuksia koskevaan osioon.

Tilin asetukset

Näin voit päivittää tilisi nimen ja datan jakamisasetukset
Tilin nimen ja tietojen jakoasetusten muokkaaminen edellyttää muokkausoikeutta.

Analyticsin tietojen jakoasetusten avulla voit jakaa tilisi tietoja muiden tuotteiden ja palveluiden kanssa. Lue lisätietoja tietojen jakamisesta.

Voit muuttaa tilisi nimeä tai datan jakamisasetuksia seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Analyticsiin..
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja.
  3. Valitse TILI-sarakkeen valikosta tili, jonka asetuksiin haluat tehdä muutoksia.
    Jos sinulla on useita tilejä, voit etsiä oikean tilin hakukentän avulla.
  4. Klikkaa TILI-sarakkeessa kohtaa Tilin asetukset.
  5. Anna uusi nimi ja valitse tai tyhjennä tarvittavat tietojen jakoasetukset.
  6. Klikkaa Tallenna.
Jos Tilin asetukset ‑kohdassa näkyy Toimenpiteitä tarvitaan ‑ilmoitus etkä ole Analytics-tilisi järjestelmänvalvoja, ota yhteyttä tilisi järjestelmänvalvojaan, jotta hän voi tehdä tarvittavat toimenpiteet.