Kontoindstillinger

Sådan opdaterer du dit kontonavn og dine indstillinger for datadeling

Du skal have redigeringstilladelse for at redigere kontonavnet og indstillingerne for datadeling.

Google Analytics-indstillingerne for datadeling giver dig mulighed for at dele dine kontodata med andre produkter og tjenester. Få flere oplysninger om datadeling.

Sådan ændrer du kontonavnet eller indstillingerne for datadeling:

1. Log ind på din Google Analytics-konto.
  2. Vælg fanen Administrator.
  3. Brug rullemenuen i kolonnen KONTO til at vælge den konto, hvor du vil opdatere indstillingerne.
    Hvis du har mange konti, kan du bruge søgefeltet til at finde den rette.
  4. Klik på Kontoindstillinger i kolonnen KONTO.
  5. Indtast et nyt navn, og vælg eller ryd de relevante valgmuligheder for datadeling.
  6. Klik på Gem.