Kontoindstillinger

Kontonavn og indstillinger for datadeling

Du skal have tilladelsen Rediger for at redigere kontonavnet og indstillingerne for datadeling.

Google Analytics-indstillingerne for datadeling giver dig mulighed for at dele dine kontodata med andre produkter og tjenester. Få flere oplysninger om datadeling.

Sådan ændrer du kontonavnet eller indstillingerne for datadeling:

• Klik på Administrator øverst på en Analytics-side.
  • Brug menuen Konto til at vælge den relevante konto.
  • Klik på Kontoindstillinger.
  • Indtast et nyt navn, og vælg eller ryd de relevante valgmuligheder for datadeling.
  • Klik på Anvend.