Configuració del compte

Com es pot modificar el nom del compte i la configuració per compartir dades
Cal tenir la funció d'editor per editar el nom del compte i la configuració per compartir dades.

Aquesta configuració d'Analytics us permet compartir les dades del compte amb altres productes i serveis. Més informació sobre les opcions per compartir dades.

Per canviar el nom del compte o la configuració per compartir dades, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administració.
  3. A la columna Compte, utilitzeu el menú per seleccionar el compte del qual voleu actualitzar la configuració.
    Si teniu molts comptes, utilitzeu el quadre de cerca per trobar-lo.
  4. A la columna COMPTE, feu clic a Configuració del compte.
  5. Introduïu un altre nom i seleccioneu o desactiveu les opcions per compartir dades rellevants.
  6. Feu clic a Desa.
Si veieu una notificació del tipus Acció necessària a sota de Configuració del compte i no sou un dels administradors del compte d'Analytics, contacteu amb l'administrador perquè faci l'acció requerida.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!