Radera ett Analytics-konto

Viktigt! Ditt konto och de egendomar och vyer som ingår i kontot raderas permanent efter 35 dagar (månatliga säkerhetskopieringar av data raderas efter 84 dagar). När kontot har raderats går det inte längre att hämta tidigare data eller återskapa rapporterna.

Du måste ha redigeringsbehörighet om du vill kunna flytta konton till papperskorgen. När du flyttar ett konto till papperskorgen raderas också alla ingående egendomar och vyer. Så här flyttar du ett Analytics-konto till papperskorgen:

1. Ta bort Analytics-spårningskoden från alla dina webbsidor eller från din app.
  2. Logga in på Google Analytics..
  3. Klicka på Administratör.
  4. I kolumnen KONTO använder du menyn för att välja vilket konto du vill radera.
  5. I kolumnen KONTO klickar du på Kontoinställningar.
  6. Klicka på Flytta konto till papperskorgen.

Alla som har behörighet att hantera användare får ett e-postmeddelande om att kontot kommer att raderas.