Slett en Analytics-konto

Viktig: Kontoen din – og alle områdene og datautvalgene i den – blir slettet for godt innen 35 dager (månedlige sikkerhetskopier av data slettes etter 84 dager). Når slettingen er gjennomført, er kontoen borte for godt, og vi kan ikke gjenopprette gamle data eller rapportene dine.

Du må ha redigeringstillatelse for å kunne flytte en konto til papirkurven. Når en konto blir flyttet til papirkurven, blir også alle underliggende områder og datautvalg flyttet til papirkurven. Slik flytter du en Analytics-konto til papirkurven:

1. Fjern Analytics-sporingskoden fra appen din eller alle nettsidene dine.
  2. Logg på Google Analytics..
  3. Klikk på Administrator.
  4. I KONTO-kolonnen bruker du menyen for å velge kontoen du ønsker å slette.
  5. Klikk på Kontoinnstillinger i KONTO-kolonnen.
  6. Klikk på Flytt kontoen til papirkurven.

Alle med tillatelse til å administrere brukere mottar deretter en e-post med informasjon om at kontoen er merket for sletting.