Een Analytics-account verwijderen

Belangrijk: Uw account en alle property's en weergaven in het account worden over 35 dagen definitief verwijderd (maandelijkse gegevensback-ups worden na 84 dagen verwijderd). Na verwijdering is het account verdwenen en kunnen we geen historische gegevens meer ophalen of uw rapporten herstellen.

U heeft rechten voor bewerken nodig om een account naar de prullenbak te verplaatsen. Als u een account naar de prullenbak verplaatst, worden ook alle bijbehorende property's en weergaven naar de prullenbak verplaatst. U verplaatst als volgt een Analytics-account naar de prullenbak:

1. Verwijder de Google Analytics-trackingcode van al uw webpagina's of uit uw app.
  2. Log in bij Google Analytics..
  3. Klik op Beheerder.
  4. Gebruik in de kolom ACCOUNT het menu om het account te selecteren dat u wilt verwijderen.
  5. Klik in de kolom ACCOUNT op Accountinstellingen.
  6. Klik op Account verplaatsen naar prullenbak.

Iedereen met het recht Gebruikers beheren ontvangt vervolgens een e-mail waarin wordt aangegeven dat het account is gemarkeerd voor verwijdering.