[UA] Suprimir un compte d'Analytics

Aquest article explica com podeu suprimir un compte a Universal Analytics. Per obtenir informació sobre la supressió de comptes a Google Analytics 4, aneu a [GA4] Editar i suprimir comptes, propietats i fluxos de dades en un compte de Google Analytics.
Important: el vostre compte i totes les propietats i visualitzacions que conté se suprimiran de manera permanent en un termini de 35 dies (les còpies de seguretat mensuals de les dades se suprimiran passats 84 dies). Un cop suprimits, ja no podrem recuperar-ne les dades de l'historial ni restablir-ne els informes.

Per moure un compte a la paperera, cal tenir la funció d'editor. Si moveu un compte a la paperera, també hi moureu totes les propietats i les visualitzacions que contingui. Per moure un compte d'Analytics a la paperera:

1. Traieu el codi de seguiment d'Analytics de totes les pàgines web o de l'aplicació.
  2. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  3. Feu clic a Administració.
  4. A la columna COMPTE, feu servir el menú per seleccionar el compte que vulgueu suprimir.
  5. A la columna COMPTE, feu clic a Configuració del compte.
  6. Feu clic a Mou a la paperera.

Tothom que tingui la funció d'administrador rebrà un correu electrònic en què es notificarà que el compte s'ha marcat per suprimir.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!