Tilføj en konto

Opret yderligere konti for at organisere eller udskille data.

Når du opretter en konto, kan du også automatisk oprette en ejendom og en datavisning på den pågældende konto. Disse niveauer skaber den struktur i Analytics, som giver dig mulighed for at indsamle og analysere data. Se Relaterede ressourcer nedenfor.

Er Analytics nyt for dig? Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig og kommer godt i gang med Analytics.

Tilføj en konto

Du skal have rollen Redaktør for at kunne bruge denne funktion.

Sådan opretter du en konto:

1. Log ind på din Analytics-konto.
  2. Klik på Administrator.
  3. Find kolonnen KONTO, og vælg Opret ny konto i menuen.
  4. Klik på Website eller Mobilapp.
  5. Under Konfiguration af din konto:
    • Angiv et Kontonavn.
      Brug et let genkendeligt og beskrivende navn, så du nemt kan huske, hvad denne konto drejer sig om, når du ser navnet på kontolisten.
    • Acceptér standardindstillingen for at tilføje kontoen til din aktuelle organisation. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet for at oprette kontoen uden for organisationen.
  6. Gå til Opsætning af din ejendom, og indtast Website eller Appnavn.

Hvis du påtænker at spore flere ejendomme på denne konto, skal du bruge et let genkendeligt og beskrivende navn. For apps skal du inkludere udgave- eller versionsnummeret. Så kan du bedre holde styr på dine appejendomme på din konto.

7. (Kun nettet) Angiv websitets webadresse.

Du kan ikke oprette en ejendom, hvis din webadresse ikke er formateret korrekt.

Klik for at udvide, så du kan se, hvordan du formaterer dit domænenavn korrekt.
    Vælg protokolstandarden (http:// eller https://). Angiv domænenavnet uden efterfølgende tegn, heller ikke en afsluttende skråstreg (www.example.com, ikke www.example.com/). De fleste domæneværter understøtter kun UTF-8-tegn i webadressen. Det er en god idé at bruge enten UTF-8-tegn eller punycode til symboler og eventuelle ikke-UTF-8-tegn (herunder kyrilliske tegn) i domænenavnet. Søg på internettet efter et punycode-konverteringsprogram for at få hjælp til dette.
  8. Vælg en Branchekategori.
  9. Vælg Rapporteringstidszone.

Denne værdi bruges som dagsafgrænsning i dine rapporter, uanset hvor dataene stammer fra.

Klik for at udvide for at få flere oplysninger om, hvordan indstillingen for rapporteringstidszone virker.
    • Tidszoneindstillingen har kun betydning for, hvordan data vises i dine rapporter – ikke for, hvordan der indsamles data. Hvis du f.eks. vælger USA, Pacific Time, beregnes start og slut på hver dag i Pacific Time, uanset om sessionerne stammer fra New York, London eller Moskva.
    • Hvis din Analytics-konto er linket til en Google Ads-konto, indstilles tidszonen automatisk til dine Google Annoncepræferencer, og du får ikke vist denne mulighed. På den måde opnår du korrekt rapportering i dine Google Ads-kampagner.
    • Det påvirker kun data fremover og ikke tidligere data, når du ændrer tidszonen. Du kan opleve et fladt punkt eller en stigning i dine rapportdata deromkring, hvis du opdaterer din tidsindstilling, efter at du allerede har brugt denne ejendom. Dine rapporter kan også henvise til den gamle tidszone i en kort periode, efter at du har opdateret indstillingen.
  10. Under Indstillinger for datadeling vælger du de indstillinger, som du ønsker. Få flere oplysninger om indstillinger for datadeling.
  11. Klik på Hent sporings-id.

Relaterede ressourcer

Få flere oplysninger om de strukturelle elementer i en Analytics-konto, der omtales i denne artikel: