Afegir comptes

Creeu altres comptes per organitzar o separar dades.

Quan creeu un compte, també creeu automàticament una propietat i una visualització de dades per al compte. Amb aquests nivells, es crea a dins d'Analytics l'estructura que us permet recollir i analitzar les dades. Consulteu la secció Recursos relacionats que trobareu més avall.

És la primera vegada que utilitzeu Analytics? Obteniu informació sobre com podeu registrar-vos i començar a utilitzar Analytics.

Afegir un compte

Necessiteu la funció d'editor per utilitzar aquesta funció.

Per crear un compte, feu el següent:

1. Inicieu la sessió al compte d'Analytics.
  2. Feu clic a Administrador.
  3. A la columna COMPTE, seleccioneu Crea un compte al menú.
  4. Feu clic a Lloc web o Aplicació mòbil.
  5. A Configuració del compte:
    • Introduïu el Nom del compte.
      Feu servir un nom descriptiu i específic, de manera que pugueu deduir fàcilment per què utilitzeu cada compte quan en veieu el nom a la llista de comptes.
    • Accepteu el valor predeterminat per afegir el compte a la vostra organització actual. Desmarqueu la casella de selecció per crear el compte fora de l'organització.
  6. A Configuració de la propietat, empleneu els camp Nom del lloc web o Nom de l'aplicació.

Si teniu intenció de fer el seguiment de més d'una propietat del compte, feu servir un nom molt específic i descriptiu. En el cas de les aplicacions, incloeu el número de versió o d'edició. Això us ajudarà a mantenir les propietats de les aplicacions organitzades al compte.

7. (Només si es tracta d'un lloc web) Introduïu l'URL del lloc web.

No podeu crear cap propietat si l'URL no té el format correcte.

Feu clic per ampliar la secció i veure com podeu aplicar un format correcte al nom del domini.
    Seleccioneu l'estàndard de protocol (http:// o https://). Introduïu el nom del domini sense caràcters després del nom, ni tan sols una barra diagonal (www.example.com, no www.example.com/). La majoria d'amfitrions de domini només admeten caràcters UTF-8 a l'URL. Al nom del domini, és recomanable utilitzar caràcters UTF-8 o bé la sintaxi punycode per als símbols i caràcters que no formin part del sistema UTF-8 (inclosos els caràcters ciríl·lics). Cerqueu al web un convertidor de punycode perquè us serveixi d'ajuda.
  8. Seleccioneu una categoria a Categoria de sector.
  9. Seleccioneu una zona a Zona horària dels informes.

S'utilitza com a delimitació diària per als informes, independentment d'on s'originin les dades.

Feu clic per ampliar la secció i obtenir més informació sobre com funciona l'opció Zona horària dels informes.
    • La configuració de la zona horària només afecta les dades que es mostren als informes, però no té cap efecte sobre com es recullen. Si trieu l'hora d'Espanya, per exemple, l'inici i el final de cada dia es calculen segons aquesta hora, independentment de si la sessió s'origina a Nova York, a Barcelona o a Moscou.
    • Si el vostre compte d'Analytics està enllaçat amb un compte de Google Ads, la zona horària s'ajusta automàticament a la preferència de Google Ads i no veureu aquesta opció. Això us garanteix que els informes de les vostres campanyes de Google Ads siguin precisos.
    • El canvi de zona horària afecta les dades que es recullin en el futur i no s'aplica retroactivament. És possible que vegeu un punt pla o un pic a les dades de l'informe si actualitzeu la configuració de l'hora després que ja hàgiu utilitzat aquesta propietat. És possible que els informes facin referència a la zona horària anterior durant un període curt després de l'actualització de la configuració.
  10. A la secció Configuració per compartir dades, seleccioneu les opcions que vulgueu. Obteniu més informació sobre la configuració per compartir dades.
  11. Feu clic a Obtén l'identificador de seguiment.

Recursos relacionats

Obteniu més informació sobre els elements estructurals d'un compte d'Analytics esmentats en aquest article:

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!