Sletting av datautvalg

Viktig: Et datautvalg blir permanent slettet 35 dager etter at det er blitt flyttet til papirkurven. Etter slettingen er datautvalget borte, og vi har ikke mulighet til å gjenopprette historiske data eller aktivere rapportene på nytt. Dette omfatter alle innstillinger og konfigurasjoner, som for eksempel mål og brukertillatelser, men ikke data som er lagret på område- eller kontonivå.

Du må ha redigeringstillatelse for å kunne flytte et datautvalg til papirkurven. Slik flytter du et datautvalg til papirkurven:

1. Logg på Google Analytics..
  2. Klikk på Administrator, og gå til datautvalget du ønsker å slette.
  3. Klikk på Innstillinger for datautvalg i DATAUTVALG-kolonnen.
  4. Klikk på Flytt datautvalget til papirkurven.
  5. Klikk på Flytt datautvalget til papirkurven i bekreftelsesmeldingen.