Een weergave verwijderen

Belangrijk: Een dataweergave wordt 35 dagen nadat deze naar de prullenbak is verplaatst, definitief verwijderd. Na verwijdering is de dataweergave verdwenen en kunnen we geen historische gegevens ophalen of de rapporten herstellen. Dit geldt voor alle instellingen en configuratievoorkeuren, zoals doelen en gebruikersrechten, maar niet voor gegevens die zijn opgeslagen op property- of accountniveau.

U heeft rechten voor bewerken nodig om een dataweergave naar de prullenbak te verplaatsen. U verplaatst weergaven als volgt naar de prullenbak:

1. Log in bij Google Analytics..
  2. Klik op Beheerder en ga naar de weergave die u wilt verwijderen.
  3. Klik in de kolom WEERGAVE op Weergave-instellingen.
  4. Klik op Dataweergave naar prullenbak verplaatsen.
  5. Klik op Dataweergave naar prullenbak verplaatsen in het bevestigingsbericht.