Suprimir una visualització

Important: una visualització se suprimeix definitivament 35 dies després d'haver-la mogut a la paperera. Un cop suprimida, desapareix i no podem recuperar-ne cap dada de l'historial ni restablir els informes. Això inclou les preferències de configuració que hàgiu establert, com ara la corresponent a Objectius i els permisos d'usuari, però no les dades que hàgiu desat al nivell de propietat o de compte.

Per moure una visualització a la paperera, cal tenir la funció d'editor a la propietat. Per moure una visualització a la paperera:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics.
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la visualització que vulgueu suprimir.
  3. A la columna VISUALITZACIÓ, feu clic a Mostra la configuració.
  4. Feu clic a Mou a la paperera.
  5. Feu clic a Envia la visualització a la paperera per confirmar l'acció.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Trieu un itinerari d'aprenentatge propi

Consulteu google.com/analytics/learn, un recurs nou per ajudar-vos a treure el màxim profit de Google Analytics 4. El lloc web nou inclou vídeos, articles i fluxos guiats, i proporciona enllaços a Discord, al blog, al canal de YouTube i al repository de GitHub de Google Analytics.

Comenceu a aprendre avui mateix!