Suprimir una visualització

Important: una visualització se suprimeix definitivament 35 dies després d'haver-se mogut a la Paperera. Un cop suprimida, desapareix i no podem recuperar-ne cap dada de l'historial ni restablir els informes. Això inclou les preferències de configuració que hàgiu establert, com ara la corresponent a Objectius i els permisos d'usuari, però no les dades que hàgiu desat al nivell de propietat o de compte.

Per moure una visualització a la Paperera, cal tenir permís d'edició i seguir aquests passos:

1. Inicieu la sessió a Google Analytics. .
  2. Feu clic a Administrador i aneu a la visualització que vulgueu suprimir.
  3. A la columna MOSTRA, feu clic a Mostra la configuració.
  4. Feu clic a Mou la visualització a la Paperera.
  5. Feu clic a Mou la visualització a la Paperera al missatge de confirmació.