1. Sådan virker Google Underretninger
  2. Opret en underretning
  3. Rediger en underretning
  4. Muligheder for tilpasning af underretninger
  5. Tips til at oprette underretninger
  6. Slet en underretning
  7. Fejlfinding
  1. Sådan virker Google Underretninger

Med Google Underretninger kan du få e-mailunderretninger, hver gang Google finder nye resultater om et emne, du er interesseret i.

Du kan f.eks. få opdateringer om et produkt, du kan lide, få at vide, når nogen opretter et indlæg om dig på nettet, eller holde dig ajour med nyheder.

2. Opret en underretning

1. Gå til Google Underretninger.
    2. I feltet "Opret en underretning vedrørende" skal du indtaste de ord, du gerne vil modtage e-mailunderretninger om.
    3. Klik på Vis valgmuligheder for at vælge, hvor ofte du vil modtage underretninger, hvilke typer resultater, du gerne vil modtage, og meget mere.
    4. Klik på Opret en underretning.
    5. Når din underretning er oprettet, begynder du at modtage e-mails, hver gang vi finder nye søgeresultater for dine søgeord.

Du kan også oprette en underretning ved at klikke på + ud for en af de foreslåede emner på siden Google Underretninger.

3. Rediger en underretning

1. Gå til Google Underretninger.
    2. Dine eksisterende underretninger vises i "Mine underretninger".
    3. Klik på Rediger til højre for den underretning, du vil redigere.
    4. Når du er færdig med at foretage ændringer i underretningen, skal du klikke på Opdater underretning.

Skift leveringstid, eller opret en sammenfatning

1. Gå til Google Underretninger.
    2. Klik på Indstillinger Settings i sektionen "Mine underretninger".
    3. Markér afkrydsningsfeltet ud for den indstilling, du vil ændre.
    4. Klik på Gem.
  4. Muligheder for tilpasning af underretninger

Hvor ofte

Hvis du vil administrere, hvor mange e-mails du får, kan du vælge, hvor ofte du vil modtage underretninger.

Uanset hvilken løsning du vælger, vil du ikke få en e-mail, medmindre vi finder nye resultater.

• Efterhånden som det sker: Få en e-mail, hver gang nye resultater findes. Afhængigt af dine søgeord kan du få flere e-mails pr. dag.
    • Højst én gang om dagen: Få en e-mail én gang om dagen.
    Kilder

Vælg at få resultater fra bestemte kilder.

Vi anbefaler dog valgmuligheden "Automatisk", som giver dig de bedste resultater fra hele internettet.

Sprog

Du får underretninger for søgeresultater på det sprog, du vælger.

Område

Du får underretninger fra det land eller område, du vælger.

Hvor mange

Dette er en anden måde at administrere, hvor mange e-mails du får om dine underretninger.

• Kun de bedste resultater: Vi sender resultater, som er af høj kvalitet og er relevante for dine søgeord.
    • Alle resultater: Vi sender resultater, som er relevante for dine søgeord, selv om de er af lav kvalitet.
    Send via

Vælg en e-mail, som underretningerne skal sendes til, eller se resultaterne via et RSS-feed.

Når du opretter en underretning, der er tilknyttet en Google-konto, kan du kun bruge en e-mailadresse, der er tilknyttet den pågældende Google-konto.

Hvis du opretter en underretning uden at knytte den til en Google-konto, vil du få en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte underretningen.

Tidspunkt for modtagelse

Vælg, hvornår på dagen du vil have dine underretninger.

Sammenfatning

Få alle underretninger i en enkelt e-mail enten dagligt eller ugentligt.

5. Tips til at oprette underretninger

• Prøv at være så præcis som muligt. Jo mere præcise dine søgetermer er, jo mere relevante dine underretninger vil være.
    • Brug anførselstegn omkring en gruppe af ord, hvis du søger efter dem sammen. For eksempel: "Det hvide hus".
    • Brug et minustegn (-) foran ord, du vil udelade. For eksempel: paris -texas.
    • Brug operatoren site: for at begrænse din søgning til bestemte websites. For example: kongressen site:nytimes.com.
  6. Slet en underretning

1. Gå til Google Underretninger.
    2. Dine eksisterende underretninger vises i "Mine underretninger".
    3. Klik på papirkurvenen  til højre for den underretning, du vil slette.

Du kan også slette en underretning ved at klikke på Afmeld nederst i de e-mailunderretninger, du modtager.

7. Fejlfinding

Jeg har modtaget en e-mail, hvor jeg bliver bedt om at bekræfte mine Google Underretninger

Du får en bekræftelses-e-mail, hvis du ikke er logget ind på din Google-konto, når du opretter en underretning.

For at bekræfte underretningen skal du åbne bekræftelses-e-mailen i din indbakke og klikke på linket til bekræftelse inden for 24 timer.

Bemærk! Du kan kun have tre ubekræftede underretninger ad gangen.

Jeg har modtaget en underretning om noget, som bør fjernes fra Google Søgning

Hvis Google Underretninger sender dig søgeresultater, som du mener bør fjernes fra Google, kan du anmode om at få oplysningerne fjernet.

Mine underretninger bliver ikke længere vist

Start med at kontrollere, om der er resultater for din underretning

1. Gå til Google Underretninger.
    2. Dine eksisterende underretninger vises i "Mine underretninger".
    3. Klik på den underretning, du vil se resultaterne for.
    4. Kontrollér, om der er nogen resultater for din underretning.

Der er ingen resultater for min underretning

Prøv at ændre indstillingerne nedenfor for at udvide dine resultater:

• Hvor mange
    • Sprog
    • Område

Der er resultater for min underretning, men jeg har ikke modtaget dem

Hvis Google Underretninger gentagne gange ikke kan sende dine underretninger til din e-mailadresse, deaktiveres dine underretninger. Du vil se en meddelelse på siden Google Underretninger, som fortæller dig, at dine underretninger er blevet deaktiveret.

Du kan genaktivere dine underretninger ved at klikke på Aktivér.

• Spamrapporter: Udbyderen af din e-mailkonto tror, at e-mails fra Google Underretninger er spam og leverer dem derfor ikke. Kontakt din e-mailadministrator for at få Google Underretninger udelukket fra spamfiltrering. Hvis du bruger Gmail, skal du føje googlealerts-noreply@google.com til dine kontaktpersoner for at forhindre, at dine underretninger bliver markeret som spam.
    • Kan ikke leveres: E-mails, der sendes til din e-mailadresse, leveres ikke. Dette kan skyldes, at din e-mailadresse er forkert, at der er en fejl hos din e-mailudbyder, eller at din indbakke er fuld.

Send feedback

Sådan sender du feedback til Google Underretninger-teamet:

1. Åbn Google Underretninger.
    2. Rul ned til bunden af siden, og klik på Send feedback.