Toegestane advertenties worden niet weergegeven

Wanneer u een advertentie toestaat, kan het tot twee uur duren voordat deze advertentie deelneemt aan de veiling voor advertenties op uw website. Houd er ook rekening mee dat alleen het toestaan van een advertentie niet per se inhoudt dat deze ook op uw site wordt getoond. Advertenties die u heeft toegestaan in 'Beoordeling van advertentiemateriaal' moeten nog steeds concurreren in de veiling en deze winnen om op uw pagina's te worden weergegeven.

Het kan tot 24 uur duren voordat eerder afgekeurde advertenties op uw website worden weergegeven.