Nieuw in Google Ad Manager

Release-opmerkingen voor 22 april 2024

Volg ons op X en YouTube.

Neem dit artikel door voor meer informatie over nieuwe functies en verbeteringen in Ad Manager. Updates worden meestal om de maandag gepost. Voor eerdere releases kunt u het archief controleren.

Advertenties distribueren en weergeven

Advertentiemateriaal voor Open bieden in het Centrum voor advertentiebeoordeling

Alle uitgevers zien nu advertentiemateriaal van zowel Ad Exchange- als Open bieden-partners in het Centrum voor advertentiebeoordeling. Advertentiemateriaal van SDK-bieders en Bieden via koptekst wordt nog niet ondersteund voor beoordeling of blokkering via het Centrum voor advertentiebeoordeling.

Andere product- of Helpcentrum-updates

Privacy en berichten: intrekking van toestemming

Ter herinnering: het intrekken van de toestemming is een vereiste van het programma voor toestemming van gebruikers in Privacy en berichten. In het gebruikersbericht voor Privacy en berichten hebben we de verwijzing naar het privacybeleid verwijderd als plaats om toestemming in te trekken. We hebben ook verduidelijkt dat de link voor intrekking onderaan de pagina 'Privacy- en cookie-instellingen' moet staan. Check of de link voor intrekking van de toestemming onderaan uw site de titel Privacy- en cookie-instellingen heeft. U kunt desgewenst ook een link voor het intrekken van de toestemming opnemen op de pagina met uw gegevens-, cookie- of privacybeleid. Als een gebruiker het CMP opnieuw weergeeft, worden er in het bericht altijd 3 opties aan de gebruiker aangeboden (Toestemming geven, Geen toestemming geven en Opties beheren). Ga naar de volgende Helpcentrum-artikelen voor meer informatie:

Binnenkort

• Beëindiging van de rapportstatistieken voor Video-optimalisatie
    De rapportstatistieken voor Video-optimalisatie worden beëindigd. Ze zijn in juli 2023 verwijderd uit de Ad Manager-interface en worden in mei 2024 verwijderd uit de externe API. Bekijk rapporten voor Video-oplossingen voor meer informatie over ondersteunde videorapportageopties.

Eerdere release-opmerkingen bekijken