Se över dina lokala företagsuppgifter på Google.

Ser kunder rätt information när de hittar ditt lokala företag på Google?

Företagsprofil är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att se till att din företagsinformation är aktuell på Google Sök och Maps. Med Företagsprofil kan du se till att kunderna får rätt information om exempelvis företagsbeskrivning, öppettider, telefonnummer och annat. Läs mer om Företagsprofil.

Du kan dessutom länka Företagsprofil till ditt Google Ads-konto för att säkerställa att dina annonser visar korrekt information om ditt företag. Den här platsinformationen, även kallad en adresstillgång, hjälper kunder att hitta ditt företag när de ser din annons.

Södertulls glassbutik
Annons www.example.com
090-12 34 56
Hjortronsorbet är vår specialitet.
Köp två till priset av en varje fredag!
Sveavägen 92, Umeå

Är du redo att använda Företagsprofil? Kom igång genom att svara på följande frågor:

Verkar ditt företag på en bestämd fysisk plats eller inom ett avgränsat område?