Google Ads Editor versie 1.0

De volgende functies zijn nu beschikbaar in Google Ads Editor v1.0. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Ondersteuning voor meerdere accounts

Selecteer en open meerdere accounts in één venster en bewerk ze tegelijk.

Gestroomlijnde bewerkingsmogelijkheden

Breng wijzigingen sneller aan met een nieuwe frisse vormgeving die rustiger is voor de ogen en ruimte schept voor ontspannen creativiteit.

Volledige ondersteuning voor videoadvertenties die niet kunnen worden overgeslagen

Google Ads Editor ondersteunt nu campagnes, advertentiegroepen en advertenties met InStream-video's die niet kunnen worden overgeslagen. Meer informatie over videoadvertentie-indelingen

Updates voor aangepaste regels

Deze versie van Google Ads Editor bevat 5 nieuwe aangepaste regels. De nieuwe regels kunnen in de volgende situaties een waarschuwing weergeven:

• Er zijn geen responsieve zoekadvertenties in de advertentiegroep van een campagne in het zoeknetwerk (wanneer die advertentiegroep al ten minste 1 actieve uitgebreide tekstadvertentie bevat)
  • Een videocampagne (geen TrueView for Action-campagne) is niet getarget op Google-videopartners
  • Een advertentiegroep met video discovery target een zoekwoord of onderwerp
  • Een TrueView-campagne target alleen Zoeken op YouTube, maar bevat alleen TrueView InStream-videoadvertenties
  • Een videocampagne heeft een start- en einddatum, maar werkt met een gemiddeld dagbudget

Meer informatie over hoe u aangepaste regels gebruikt.

Indicator voor effectiviteit van advertentie

Als u uw responsieve zoekadvertenties beoordeelt in Google Ads Editor, ziet u nu de kolom Advertentiekwaliteit, waarmee aan elk van uw advertenties een kwaliteitsbeoordeling wordt toegewezen. Plaats de muisaanwijzer op de beoordeling van een advertentie om suggesties te krijgen om de effectiviteit van die advertentie te verbeteren. Opmerking: Deze functie is momenteel alleen beschikbaar in het Engels. Meer informatie over responsieve zoekadvertenties

Aantal conversies maximaliseren voor TrueView for Action-campagnes

De biedstrategie 'Aantal conversies maximaliseren' voor TrueView for Action-campagnes wordt nu ondersteund in Google Ads Editor. Meer informatie over hoe u een TrueView for Action-campagne maakt.

Aantal conversies maximaliseren voor display-campagnes

De biedstrategie 'Aantal conversies maximaliseren' is nu beschikbaar voor display-campagnes en slimme display-campagnes. Meer informatie over bieden op basis van 'Aantal conversies maximaliseren' leest u hier.

Nieuwe ondersteuning voor app-campagnes

Deze versie van Google Ads Editor ondersteunt voor app-campagnes:

• Componenten op campagne-, advertentiegroep- en advertentieniveau
  • De biedstrategieën 'Doelrendement op advertentie-uitgaven' (ROAS), 'Aantal conversies maximaliseren' en 'Doelkosten per actie' (CPA)
  • Het in-app-actiewaarde-optimalisatiedoel (mits gebruikt naast de biedstrategie doel-CPA)

Meer informatie over app-campagnes

Doelgroeptargeting in slimme display-campagnes

Doelgroeptargeting (en de mogelijkheid om doelgroepen uit te sluiten) is nu beschikbaar in slimme display-campagnes. Meer informatie over slimme display-campagnes of over hoe u specifieke doelgroepen uitsluit van uw targeting.

Bumpercampagnes zijn nu videocampagnes

Bumpervideocampagnes zijn nu gewoon videocampagnes met de biedstrategie handmatige CPM-biedingen (kosten per duizend vertoningen). Als u wilt, kunt u uw biedstrategie wijzigen in 'Doelkosten per duizend vertoningen' (doel-CPM), waarmee u InStream-advertenties aan deze campagnes kunt toevoegen. Meer informatie over videoadvertentie-indelingen

Berichtcomponenten

Deze versie van Google Ads Editor biedt volledige ondersteuning voor berichtcomponenten. Meer informatie over berichtcomponenten