Google Ads Editor version 1.0

Følgende funktioner er nu tilgængelige i Google Ads Editor version 1.0: Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Understøttelse af flere konti

Vælg, og åbn flere konti i samme vindue, og rediger dem alle på én gang.

Strømlinet redigering

Foretag ændringer hurtigere med det nye og mere strømlinede design, der gør det muligt at arbejde mere effektivt.

Fuldt understøttelse af videoannoncer, der ikke kan springes over

Google Ads Editor understøtter nu instream-videokampagner, -annoncegrupper og -annoncer, der ikke kan springes over. Få flere oplysninger om videoannonceformater.

Opdateringer vedrørende tilpassede regler

Denne version af Google Ads Editor indeholder fem nye, tilpassede regler. Takket være de nye regler bliver du underrettet i følgende tilfælde:

• Hvis der ikke er nogen responsive søgeannoncer i en annoncegruppe i en kampagne på Søgenetværket (når den pågældende annoncegruppe allerede indeholder mindst én aktiveret udvidet tekstannonce)
  • Hvis en videokampagne (som ikke er en TrueView for Action-kampagne) ikke er målrettet mod Google-videopartnere
  • Hvis en video-Discovery-annoncegruppe er målrettet mod et søgeord eller emne
  • Hvis en TrueView-kampagne kun er målrettet mod YouTube-søgning, men kun indeholder TrueView-instream-videoannoncer
  • Hvis der er valgt en start- og slutdato for en videokampagne, men også et gennemsnitligt dagligt budget

Få oplysninger om, hvordan du bruger tilpassede regler.

Indikator for annoncekvalitet

Når du gennemgår dine responsive søgeannoncer i Google Ads Editor, får du nu vist kolonnen "Annoncekvalitet", hvor du kan se en kvalitetsbedømmelse for hver af dine annoncer. Hold markøren over en annonces bedømmelse for at se forslag til, hvordan du kan forbedre kvalitetsresultatet for den pågældende annonce. Bemærk! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på engelsk. Få flere oplysninger om responsive søgeannoncer.

Budstategien "Maksimér antal konverteringer" til TrueView for Action-kampagner

Budstrategien "Maksimér antal konverteringer" understøttes nu til TrueView for Action-kampagner i Google Ads Editor. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en TrueView for Action-kampagne.

Budstrategien "Maksimér antal konverteringer" til displaykampagner

Budgivningsstrategien "Maksimér antal konverteringer" er nu tilgængelig til displaykampagner og Smart-displaykampagner. Få flere oplysninger om budgivning til maksimering af antal konverteringer.

Udvidet understøttelse for appkampagner

Når det gælder appkampagner, understøtter denne version af Google Ads Editor følgende:

• Aktiver på kampagneniveau samt annoncegrupper og annoncer
  • Budstrategierne mål for annonceafkast (ROAS, return on advertising spend), Maksimér antal konverteringer og målpris pr. handling (CPA, cost-per-action)
  • Værdioptimeringsmål for handlinger i appen (hvis målet bruges sammen med budstrategien mål-CPA)

Få flere oplysninger om appkampagner.

Målretning efter målgruppe i Smart-displaykampagner

Målretning efter målgruppe (herunder muligheden for at ekskludere målgrupper) er nu tilgængelig i Smart-displaykampagner. Få flere oplysninger om Smart-displaykampagner eller om, hvordan du ekskluderer bestemte målgrupper fra din målretning.

Bumperkampagner hedder nu videokampagner

Bumpervideokampagner kaldes nu bare videokampagner med en manuel budstrategi, der er baseret på pris pr. tusinde eksponeringer (CPM, cost-per-thousand impressions). Om ønsket kan du skifte til budstrategien mål-CPM (Target cost-per-thousand impressions, dvs. målpris pr. tusinde eksponeringer), så du får mulighed for at tilføje instream-annoncer i disse kampagner. Få flere oplysninger om videoannonceformater.

Aktiver til beskeder

I denne version af Google Ads Editor er der fuld understøttelse af aktiver til besked. Få flere oplysninger om aktiver til besked.