Version 12.5

Följande funktioner finns nu i Google Ads Editor version 12.5. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Mer text i utökade textannonser

Vi har nyligen gjort ändringar i utökade textannonser som innebär att du får mer utrymme att förmedla ditt budskap till kunderna. Nu kan du lägga till en tredje rubrik och en andra beskrivning, och varje beskrivningsfält har en maxgräns på 90 tecken. Läs mer om utökade textannonser.

Ny beskrivningsrad för dynamiska sökannonser

Dynamiska sökannonser har mer utrymme så att du får plats med det du vill säga till potentiella kunder. Nu kan du lägga till en andra beskrivningsrad, och båda beskrivningsfälten har en maxgräns på 90 tecken. Läs mer om dynamiska sökannonser.

Längre beskrivningar för samtalsannonser

I samtalsannonser har teckengränsen i beskrivningsfältet ökats till 90 tecken. Läs mer om samtalsannonser.

Ny anpassad regel: webbplatslänkar utan beskrivningar

Webbplatslänktillgångar med beskrivningstext kan förbättra din klickfrekvens. Denna anpassade regel varnar om du försöker lägga till eller redigera flödesobjekt i form av webbplatslänkar som inte har någon beskrivningstext. Läs mer om anpassade regler.