Version 12.1

Google Ads Editor version 12.1 innehåller flera uppdateringar, bland annat stöd för utökade dynamiska sökannonser, Shopping-annonser med sortiment och nya alternativ i verktyget Avancerade budändringar. Ladda ned den senaste versionen av Google Ads Editor.

Utökade dynamiska sökannonser

Du kan nu skapa och redigera utökade dynamiska sökannonser i Google Ads Editor.

Läs mer

Shopping-annonser med sortiment

Google Ads Editor stöder nu Shopping-annonser med sortiment och annonsgruppstyper.

Läs mer

Nytt kampanjmål för appkampanjer

Appkampanjer har nu målet Åtgärder i appen. Målet används för inriktning på användare som sannolikt genomför de specifika åtgärderna i appen som du har ställt in för kampanjen.

Läs mer

Budgivning för första position

Verktyget Avancerade budändringar har nu budgivning för första position som hjälper dig att få största möjliga räckvidd för din budget.

Läs mer

Verktyg för visning av sökord

I en ny kolumn för sökordets visningsbredd visas längden på sökordstexten i visningsenheter, vilket hjälper användarna att bedöma textgränser. Obs! Den här kolumnen är dold som standard.

Visa kampanjöverträdelser

Du kan nu visa kampanjer och annonsgrupper som bryter mot dina egna anpassade regler. Dessa överträdelser visas inte separat från andra fel- och varningsmeddelanden i ditt konto.

Läs mer

Hämta mer statistik

Du kan nu hämta statistik för förstapositionsbud, annonsens relevans, upplevelse av målsidan och klickfrekvens.

Läs mer