Shopping-kampagner i Google Ads Editor

I Google Ads Editor kan du oprette og administrere Shopping-kampagner og opdatere dine kampagneindstillinger samt de tilknyttede produktgrupper (også kaldet produktopdelinger eller shoppingkriterier).

Opret og rediger en Shopping-kampagne

1. Vælg den konto, hvor Shopping-kampagnen skal vises, i kontotræet.
  2. Vælg Kampagner på typelisten.
  3. Klik på knappen Tilføj kampagne oven for datavisningen.
  4. Vælg den nye kampagne i datavisningen.
  5. Vælg Shopping på rullemenuen Kampagnetype i redigeringspanelet, og foretag eventuelle andre ønskede ændringer.
Bemærk! Sælger-id og salgsland (som findes på fanen Shoppingindstillinger i redigeringsruden) skal udfyldes.

Opret og rediger en produktgruppe

1. Vælg den annoncegruppe, hvor Shopping-kampagnen skal vises, i kontotræet.
  2. Vælg Søgeord og målretning > Produktgrupper på typelisten.
  3. Brug værktøjet "Foretag flere ændringer" til at tilføje produktgrupper.
  4. Vælg produktgruppens type ("Med budmulighed", "Ekskluderet" eller "Underinddeling") i redigeringspanelet, og foretag eventuelle andre ønskede ændringer.

Du kan også oprette og redigere Shopping-kampagner ved at importere dine ændringer i en CSV-fil.

Få flere oplysninger om Shopping-kampagner i Hjælp til Google Ads.