Advertentieplanning

Advertentieplanningen kopiëren en plakken

Voor de op componenten gebaseerde component voor website-informatie zijn begintijd, eindtijd en advertentieplanningen niet meer beschikbaar.

Planningen kopiëren en plakken van de ene campagne of sitelink naar de andere

1. Selecteer Campagnes in de typenlijst.
  2. Selecteer de campagne met de advertentieplanning die u wilt kopiëren.
  3. Selecteer Bewerken > Shell kopiëren.
  4. Selecteer een of meer campagnes waarin u de planning wilt plakken of selecteer een sitelink in Advertentiecomponenten > Sitelinks.
  5. Klik op Plakken in het bewerkingspaneel naast Advertentieplanning.