Niet-geüploade wijzigingen bewaren als u upgradet

Wanneer er een nieuwe versie van Google Ads Editor beschikbaar is, moet u voor de upgrade soms opnieuw uw accountgegevens downloaden. U heeft echter altijd de mogelijkheid om een back-upbestand met wijzigingen en opmerkingen te maken voordat u de nieuwe versie installeert.

Download uw account opnieuw en importeer het back-uparchief nadat de upgrade is voltooid. Uw opmerkingen en niet-geüploade wijzigingen zijn dan nog steeds aanwezig.

Als u wijzigingen wilt uploaden voordat u de upgrade installeert, klikt u op Niet updaten wanneer u wordt gevraagd de upgrade uit te voeren. Vervolgens uploadt u de wijzigingen. Als u Google Ads Editor de volgende keer opent, wordt u gevraagd de nieuwe versie te downloaden.