Importació d'un fitxer CSV a Google Ads Editor

Importar un fitxer CSV

Quan hàgiu preparat el fitxer CSV, seguiu aquests passos per importar-lo a Google Ads Editor:

1. Seleccioneu Compte > Importa. Si teniu altres canvis proposats pendents, l'element del menú es mostrarà atenuat. Un cop hàgiu acceptat o rebutjat la resta de propostes, podreu continuar.
  2. Trieu Des del fitxer... per seleccionar un fitxer o Enganxa el text per copiar i enganxar les dades del fitxer CSV.
  3. Reviseu les capçaleres de columna. Si una capçalera és incorrecta, seleccioneu la capçalera correcta al menú desplegable.
    • La previsualització només mostra fins a 100 files del fitxer CSV. Si el fitxer té més de 100 files, s'inclouran a la importació encara que no apareguin aquí.
    • Podeu tenir la mateixa capçalera en diferents columnes. Per exemple, si teniu paraules clau en dues columnes, seleccioneu "Paraula clau" com a capçalera de la columna per a totes dues columnes. Tingueu en compte que només s'utilitzarà el primer valor d'una fila determinada.
  4. Feu clic a Importa. Podreu anul·lar la importació més tard, si cal.
  5. Reviseu la llista de canvis importats. Si hi ha problemes amb el fitxer CSV, Google Ads Editor mostra una llista d'errors i advertiments.
  6. Feu clic a Revisa els canvis importats.
  7. Els canvis importats del fitxer CSV es mostren com a canvis proposats al vostre compte.
    • Per acceptar tots els canvis, feu clic a Mantén els canvis proposats.
    • Per rebutjar tots els canvis, feu clic a Rebutja els canvis proposats.
    • Per revisar i acceptar o rebutjar canvis individuals, seguiu aquestes instruccions.

Voleu editar els anuncis?

Podeu utilitzar un fitxer d'importació CSV per aplicar modificacions als anuncis sense haver de tornar-los a crear. És una qüestió de particular importància en el cas dels anuncis que admeten l'historial de versions, ja que hi podeu fer canvis sense perdre'n les dades de l'historial.

Trieu la columna que voleu editar i canvieu-li el nom amb l'etiqueta "#Original". Per exemple, si voleu editar el títol d'un dels anuncis, marqueu la columna com a Headline#Original. Tot seguit heu de crear una columna nova sense l'etiqueta #Original (en aquest cas, senzillament"Headline") i escriure-hi els canvis.

El fitxer d'importació CSV us permet editar els anuncis sense perdre les dades d'historial que tenen associades, tal com passaria si haguéssiu de crear els anuncis de nou.

Si només voleu canviar els camps d'URL dels vostres anuncis, comproveu primer la configuració de la importació d'URL.