Prestatiestatistieken weergeven

Als u prestatiestatistieken (zoals klikfrequentie, kosten, positie of conversiegegevens) wilt downloaden en weergeven, volgt u onderstaande stappen.

Statistieken downloaden en weergeven

1. Klik in de werkbalk op Statistieken weergeven. Als u onlangs statistieken heeft gedownload, staat er op de knop 'Statistieken:', gevolgd door de periode.
  2. Klik op Statistieken ophalen.
  3. Kies de periode door deze te selecteren in het dropdown-menu of door specifieke datums in te voeren.
  4. Selecteer de accounts, campagnes of advertentiegroepen waarvoor u de statistieken wilt downloaden en selecteer vervolgens de soorten statistieken die u wilt bekijken.
  5. Klik op OK.
  6. Nadat u de statistieken voor een bepaalde periode heeft gedownload, kunt u de gegevens voor die periode nogmaals bekijken door op Statistieken te klikken en de periode te kiezen.

Opmerking

U kunt downloads plannen om statistieken en recente wijzigingen (zowel standaardgegevens als geavanceerde gegevens) op te halen.

Statistieken sorteren en kolommen kiezen

Als u de gegevens op een specifieke parameter wilt sorteren, klikt u in de dataweergave op de betreffende kolomkop. Als u de gegevens bijvoorbeeld wilt sorteren op kosten, klikt u op de kolomkop 'Kosten'.

Kolommen kiezen voor de dataweergave:

Als u kolommen aan de dataweergave wilt toevoegen, klikt u met de rechtermuisknop op de kolomkop en vinkt u de gewenste kolommen aan. Als u kolommen wilt verwijderen, verwijdert u het vinkje bij de betreffende kolommen. Meer informatie over hoe u de dataweergave kunt sorteren