Emplaçaments automàtics: definició

Es tracta d'un terme que es fa servir als informes de Google Ads per reflectir les pàgines web, vídeos i aplicacions de la Xarxa de Display en què es mostren els vostres anuncis de manera automàtica en funció de la segmentació que hàgiu seleccionat. Per bé que podeu orientar els anuncis a emplaçaments individuals, com ara pàgines web, vídeos i aplicacions, els emplaçaments automàtics són el resultat d'emplaçar els anuncis en funció dels altres mètodes de segmentació que utilitzeu, com ara les paraules clau o els temes.

Nota: si bé els anuncis de les campanyes intel·ligents es difonen a la Xarxa de Display, els detalls dels llocs on es mostren aquests anuncis no apareixen a l'informe predefinit "Emplaçaments automàtics (grup)".

Les ubicacions automàtiques funcionen de la manera següent:

• Si utilitzeu un tipus de campanya que només es publica a la Xarxa de Display i un mètode de segmentació diferent dels emplaçaments objectius en aquestes campanyes, els anuncis tindran l'oportunitat de mostrar-se automàticament en llocs web de la Xarxa de Display. Aquestes publicacions es consideraran emplaçaments automàtics a la taula d'estadístiques de la pàgina "Emplaçaments" de Google Ads.
  • Si no voleu que els anuncis es mostrin en emplaçaments automàtics, podeu fer servir exclusivament la segmentació per emplaçament. Afegiu emplaçaments al grup d'anuncis perquè els anuncis només siguin aptes per mostrar als llocs web que trieu.

Exemple

Si utilitzeu paraules clau per a la segmentació del grup d'anuncis, intentarem fer coincidir els anuncis amb emplaçaments rellevants en funció de la llista de paraules clau, entre altres factors. Per exemple, si teniu un grup d'anuncis amb paraules clau relacionades amb el calçat d'home, els anuncis que hi tingueu podrien mostrar-se en pàgines web sobre calçat. Aquests llocs web es mostraran com a emplaçaments automàtics a la taula d'estadístiques de la pàgina "Emplaçaments" de Google Ads.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now