Google AdWords er blitt til Google Ads

24. juli 2018 byttet Google AdWords navn til Google Ads. Under det nye Google Ads-varemerket finner du alle kampanjetypene som er tilgjengelige i dag, inkludert søke-, banner- og videoannonser.

Hva er endret?

24. juli 2018 innførte vi det nye Google Ads-varemerket – innbefattet det nye navnet og den nye logoen – i produktgrensesnittet, brukerstøtten, faktureringsdokumentene og andre steder. Nettadressen du bruker for å få tilgang til kontoen din, ble endret fra adwords.google.com til ads.google.com, og brukerstøtten ble endret fra support.google.com/adwords til support.google.com/google-ads.

Overgangen til Google Ads-varemerket påvirker ikke resultatene, navigeringen eller rapporteringen for kampanjene dine.

Hvis du vil finne ut mer om denne oppdateringen, inkludert endringer i DoubleClick Digital markedsføring og Google Analytics 360 Suite, kan du gå til bloggen og lese om de nye merkevarene for annonseringsproduktene våre.