Google AdWords is nu Google Ads

Op 24 juli 2018 is Google AdWords omgedoopt in Google Ads. Het nieuwe merk Google Ads beslaat alle campagnetypen die op dit moment beschikbaar zijn, waaronder campagnes in het zoeknetwerk, display-campagnes en videocampagnes.

Wat er is veranderd

Vanaf 24 juli 2018 gebruiken we ons nieuwe merk Google Ads in de productinterface, het Helpcentrum, de factureringsdocumenten enzovoort. Dit betekent dat u een andere naam ziet en een ander logo. De URL die u gebruikt om toegang te krijgen tot uw account, is gewijzigd van adwords.google.com in ads.google.com en de URL van het Helpcentrum van support.google.com/adwords in support.google.com/google-ads.

De overgang naar Google Ads heeft geen invloed op uw campagneprestaties, de navigatie of de rapportagemogelijkheden.

Voor meer informatie over deze wijziging, waaronder wijzigingen in de merken DoubleClick Digital Marketing en Google Analytics 360 Suite, leest u de blogpost Introducing simpler brands and solutions for advertisers and publishers (Engelstalig).