Waarom neemt TTEC contact met mij op?

TTEC werkt samen met Google Ads om klanten te helpen hun eerste online advertentiecampagnes op te zetten en om gerelateerde support en services te verlenen.

Google heeft veel gewaardeerde partners en resellers van Google Ads. TTEC is een wereldwijde organisatie die namens Google werkt om nieuwe adverteerders te helpen campagnes te starten en te optimaliseren in een groot aantal landen, waaronder Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, MENA, Oekraïne, Polen, Roemenië, Rusland, Spanje, Tsjechië, Turkije en de Verenigde Staten.

Controleer altijd de identiteit van mensen die beweren namens Google te werken. U kunt vragen of ze u een e-mail sturen om hun gegevens te verifiëren. Google-vertegenwoordigers, zoals die van TTEC, gebruiken altijd een e-mailadres dat eindigt op @google.com.

Hoe wij kunnen helpen

Wanneer Google Ads onderdeel is van uw marketingstrategie, komt u mogelijk in aanmerking voor support van een Online Strategist van Google. We beoordelen uw huidige marketingplan en helpen u meer klanten te bereiken in het zoeknetwerk, in het Display Netwerk en op mobiele apparaten. We zijn gespecialiseerd in het maken van nieuwe marketingcampagnes voor het zoeknetwerk, het Display Netwerk en YouTube die uw rendement op investering (ROI) voor marketingactiviteiten optimaliseren.

Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen we u adviseren over alle aspecten van uw marketingcampagne, waaronder ontwerp, targeting, strategieën voor remarketing, budget, rapportage en analyse. We helpen uw bedrijf om nieuwe markten aan te boren, uw ROI voor marketingactiviteiten te optimaliseren en uw merkbekendheid te vergroten.

Enkele van onze experts

Het leukste aan mijn werk bij Google vind ik de persoonlijke samenwerking met eigenaren van kleine bedrijven. Ik beantwoord hun vragen over hoe ze hun voordeel kunnen doen met Google Ads. Elk lid van ons team zet zich in om u op weg te helpen en ondersteuning te bieden wanneer u online advertentiecampagnes maakt en aanpast. We kijken ernaar uit om u te helpen en dragen graag bij aan de groei van uw bedrijf.

Dit is mijn derde jaar bij Google. Ik help kleine en middelgrote bedrijven het meeste te halen uit hun Google Ads-budgetten. We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw account is geoptimaliseerd voor korte- en langetermijndoelen. We willen u helpen het online succes van uw bedrijf te vergroten en beantwoorden graag al uw vragen over uw advertenties.

Sinds ik voor het supportteam van Google werk, heb ik duizenden bedrijfseigenaren geholpen door te laten zien hoe ze Google Ads-tools optimaal kunnen benutten om hun rendement op investering te meten. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat u een succesvolle Google Ads-campagne kunt opzetten en beheren. Dit doen we als team en we zetten onze expertise graag in om u en uw bedrijf te ondersteunen.