Anunci de superposició de text

Un anunci de text que es mostra amb contingut de vídeo a llocs de la Xarxa de Display.

• El vostre anunci de text normal es considerarà un anunci de superposició de text quan l'orienteu per mostrar-lo amb vídeos en línia a la Xarxa de Display. Això passarà automàticament si activeu la campanya perquè aparegui a la xarxa sense canviar-ne la configuració. També podeu utilitzar el Planificador de la Xarxa de Display per obtenir idees d'emplaçaments de vídeo als vídeos o als llocs de vídeo.
  • Aquests anuncis apareixeran generalment en un reproductor de vídeo o bé en l'espai inferior de reproducció del vídeo, concretament en un 20% de l'espai.
  • Els anuncis de superposició de text us ajuden a augmentar la notorietat de la vostra marca i a implicar els usuaris a través de contingut de vídeo, un dels continguts web més populars.

Consulteu articles sobre els anuncis de vídeo

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now