Outstream-videomainosmuoto: määritelmä

Google Adsin outstream-videomainoksilla voit laajentaa mainontasi kattavuutta verkossa ja samalla antaa käyttäjien itse valita, millaisessa vuorovaikutuksessa he haluavat olla mainoksen kanssa.

Outstream-mainosten ominaisuudet

• Bränditietoisuuden lisääminen: Sijoittelu sivulle eli niin sanottu natiivisijoittelu auttaa saamaan mainokset useampien käyttäjien katsottaviksi ja brändisi useampien käyttäjien tietoisuuteen.
  • Vain mobiililaitteille: Outstream-mainokset on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille ja tableteille, joten käyttäjät voivat helposti mykistää videosi napauttamalla sitä tai vierittää sen ohi tai klikkailla sen läpi.
  • Paljon arvoa: Outstream-mainosten hinnoittelu perustuu katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hintaan (vCPM), joten sinua veloitetaan vain silloin, kun joku toistaa videota vähintään kahden sekunnin ajan.
  • Helppo hallita: Luo kampanja, anna sille kohdistus, valitse video sekä lisää logo ja kaksi riviä tekstiä, niin olet valmis.

Voit luoda outstream-mainoksia Google Adsissa käyttämällä Video-kampanjatyyppiä.

Mainoksista veloittaminen

Outstream-mainosten hinnoittelu perustuu videomainoksen katseltavissa olevan tuhannen näyttökerran hintaan (vCPM), Mainos lasketaan katseltavissa olevaksi, kun 50 prosenttia mainoksen ruututilasta näkyy vähintään kadden sekunnin ajan.