Sobre les campanyes de vídeo out-stream

El 24 d'agost de 2020 vam actualitzar els informes de les campanyes de vídeo out-stream. Estem canviant la manera com es calcula la mètrica "Visualitzacions" i esperem veure una disminució de les visualitzacions registrades per a les campanyes out-stream. El rendiment, l'abast i el cost (facturació del cost per cada mil impressions visibles) no es veuran afectats.

Els anuncis out-stream són anuncis de vídeo específics per a mòbils que arriben a clients potencials en llocs web de partners.

Aquests anuncis us permeten augmentar la notorietat de marca mostrant els vostres vídeos a més persones. Els anuncis out-stream estan dissenyats específicament per a mòbils i tauletes, de manera que els usuaris poden tocar-los per reproduir l'anunci de vídeo o ignorar-los i continuar desplaçant-se per la pantalla quan llegeixen les últimes notícies o compren productes.

En aquest article s'explica com funcionen les campanyes de vídeo out-stream.

Com funcionen

Els vídeos out-stream són anuncis només per a mòbils que es poden mostrar en aplicacions i llocs web de partners externs a YouTube. Es reprodueixen en una aplicació o en el contingut d'una pàgina.

Els anuncis es reprodueixen automàticament sense so quan es mostren en pantalla i els usuaris poden activar-ne el so amb un toc. També poden desplaçar-se per la pantalla o ignorar-los.

Imatge d'anunci out-stream

On es mostren els anuncis

Els anuncis out-stream es mostren en aplicacions i llocs web per a mòbils de partners de vídeo de Google destinats a dispositius mòbils i tauletes.

Cost

Se us cobra pels anuncis out-stream en funció del cost per cada mil impressions visibles (vCPM) i només pagueu si l'anunci és visible.

Un anunci es considera "visible" quan el vídeo es reprodueix sense interrupcions i el 50% de l'espai de l'anunci es mostra en pantalla durant almenys dos segons.