Utilitzar el seguiment en paral·lel

El seguiment en paral·lel és obligatori per a les campanyes de cerca, de compres, de display i de vídeo. En el cas de les campanyes d'hotels, és opcional. Alguns comptes continuaran veient el commutador de seguiment en paral·lel a la configuració del compte, però aquesta opció és aplicable només a les campanyes d'hotels.

Aquest tipus de seguiment dirigeix els clients directament des de l'anunci fins a l'URL final, mentre el mesurament de clics té lloc en segon pla. Així, podeu carregar la pàgina de destinació més ràpidament i, d'aquesta manera, reduir la pèrdua de visites.

En aquest article s'explica com podeu activar el seguiment en paral·lel i quins són els requisits tècnics per configurar l'URL final i la plantilla de seguiment.

Abans de començar

• Pregunteu al vostre proveïdor de solucions de mesurament de clics si el seu sistema és compatible amb el seguiment en paral·lel. La compatibilitat pot variar segons les funcions concretes que hàgiu activat. Si hi ha problemes d'incompatibilitat, pot ser que el mesurament de clics no funcioni correctament, o que el contingut o el disseny de la pàgina de destinació sigui diferent del que s'esperava.
  • Pot ser que el vostre proveïdor de solucions de mesurament de clics us demani que editeu les plantilles de seguiment o que ho faci en nom vostre. Més informació sobre les plantilles de seguiment
Si sou un proveïdor de solucions per mesurar clics, podeu obtenir-ne més informació a la guia per a partners.

Activar el seguiment en paral·lel

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Configuració del compte.
  3. Feu clic al menú desplegable Seguiment.
  4. Activeu l'opció "Seguiment en paral·lel" amb l'interruptor corresponent. Tingueu present que el seguiment en paral·lel només és aplicable a les campanyes d'hotels i que es pot activar o desactivar.

Per comprovar si hi ha URL malmesos a la configuració del seguiment, feu clic al botó Prova que hi ha al costat de la plantilla de seguiment. Si hi ha algun URL malmès, veureu una x vermella a la columna d'estat. Per obtenir més informació sobre el significat dels resultats de la prova, consulteu l'article Provar la pàgina de destinació.

Malgrat que fem el màxim esforç per detectar els errors del seguiment en paral·lel, no és possible capturar-los tots.