Asetukset-valikko

Google Ads ‑tilin Asetukset-valikosta pääset sivuille, joilla voit tehdä tiliin liittyviä asioita, kuten muuttaa laskutustietoja ja myöntää käyttäjille pääsyoikeuksia tilillesi.

Tässä artikkelissa käsitellään Asetukset-valikossa olevia vaihtoehtoja.

Sivut, joille pääset Asetukset-valikosta

Voit avata Asetukset-valikon klikkaamalla tilisi oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake]. Alta näet Asetukset-valikosta löytyvät viisi sivua ja sen, mitä kullakin sivulla voi tehdä.