Negatiivisten avainsanojen luetteloiden käyttäminen kaikilla tileilläsi

Hallinnoijan tilin Jaetussa kirjastossa voit luoda, muokata ja poistaa negatiivisten avainsanojen luetteloita, joita voidaan käyttää asiakastileilläsi.

Kun luot negatiivisten avainsanojen luetteloita hallinnoijan tililläsi, ne lisätään oletuksena kaikkien asiakastiliesi Jaettuun kirjastoon. Jos haluat ottaa negatiivisten avainsanojen luettelon käyttöön, lisää se asiakastilin Jaetusta kirjastosta.

Ohjeet

Negatiivisten avainsanojen luettelon luominen

1. Kirjaudu hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Jaettu kirjasto ‑kohdasta Negatiivisten avainsanojen luettelot.
  4. Klikkaa pluspainiketta .
  5. Kirjoita uuden luettelosi nimi Luettelon nimi ‑kenttään.
  6. Kirjoita tai liitä tekstikenttään yksi negatiivinen avainsana riviä kohden Lisää negatiivisia avainsanoja ‑kenttään.
  7. Klikkaa Tallenna.

Negatiivisten avainsanojen luetteloiden muokkaaminen tai pysyvä poistaminen

1. Kirjaudu hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa tilin oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake].
  3. Valitse Jaettu kirjasto ‑kohdasta Negatiivisten avainsanojen luettelot.
  4. Voit esimerkiksi
    • muokata luetteloa klikkaamalla sitä
    • poistaa luettelon valitsemalla sen vieressä näkyvän valintaruudun, klikkaamalla Muokkaa ja valitsemalla sitten Poista.

Muistettavaa

Luetteloon tekemäsi muutokset vaikuttavat kaikkiin kampanjoihin, joissa on käytössä negatiivisten avainsanojen luettelo.