Sådan bruger du AMP i Google Ads

Hvis landingssider på mobilwebsites er hurtigere, reducerer det typisk afbrydelsesfrekvensen og afvisningsprocenterne. Det kan øge antallet af konverteringer og forbedre din samlede annonceeffektivitet. Hvis du vil have en nem måde at gøre indlæsningstiderne hurtigere på, kan du opbygge din landingsside med AMP. I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger AMP sammen med Google Ads.

Få mere kontekst ved først at læse om Accelerated Mobile Pages (AMP).

Før du begynder

AMP-sider indlæses hurtigt, og de indlæses endnu hurtigere fra Googles AMP-cache. Cachevisning er i øjeblikket tilgængelig for tekstannoncer i de fleste førende mobilbrowsere.

Følg vores detaljerede vejledning

Følg vores retningslinjer for AMP-sider for Google Ads-udviklere for at oprette AMP-versioner af dine landingssider (eller hvis du vil genbruge allerede oprettede AMP-sider som annoncelandingssider).

Angiv din nye mobilwebadresse

Når du har oprettet en AMP-version af en landingsside, kan du betragte den som en hvilken som helst anden mobillandingsside. Tilføj webadressen for din AMP-side som mobilwebadresse for dine tekstannoncer og søgeord. Når en mobilbruger derefter klikker på din annonce, får vedkommende vist den hurtigste version af din tilgængelige side. AMP-sider indlæses så vidt muligt fra Googles AMP-cache for hurtigere sideindlæsninger. Når vi ikke kan vise din AMP-landingsside fra cachen, indlæser vi den fra din webserver – hvilket typisk er hurtigere end sider, der ikke er AMP-sider.

Føj dine AMP-webadresser til dine annoncer med masseredigeringer

Når du har kodet dine AMP-sider, skal du ændre dine annoncers landingssider. Annoncer kan masseredigeres på tre forskellige måder:

Trin for funktionen til masseupload i Google Ads:

1. Download dine redigerbare annoncer fra Google Ads.

2. Tilføj dine AMP-webadresser for dine mobillandingssider.

3. Upload dine redigerede annoncer tilbage til din Google Ads-konto.

Få flere oplysninger om, hvordan du foretager ændringer via masseupload.

Bemærk! Sørg for, at din mobilwebadresse fører til dit domæne (f.eks. https://eksempel.dk/side_amp.html) i stedet for Googles AMP-cache, som findes i følgende formater:

• https://www.google.dk/amp/s/eksempel.dk
  • https://cdn.ampproject.org/c/s/eksempel.dk
  • https://eksempel-dk.cdn.ampproject.org/eksempel.dk/amp.html

Sørg for, at dine AMP-sider er gyldige

Sider, der ikke overholder AMP-retningslinjerne, kan ikke cachelagres, så de indlæses langsommere end cachelagrede sider og er derfor ikke særligt effektive. Tjek, at du ikke har ugyldige sider, ved hjælp af (eller ved at opfordre dine webudviklere til at bruge) AMP-valideringsværktøjet. Selvom AMP-valideringsværktøjet bør bruges under sideudvikling, er det også en god idé at tjekke, om der er ugyldige AMP-sider, fra din Google Ads-konto. Sådan gør du:

1. Vælg Landingssider fra den blå sidemenu på din Google Ads-konto.

2. Gennemgå kolonnen "Klikrate for gyldige AMP-sider".

Bemærk! Landingssider med en klikrate på under 100 % er muligvis ugyldige. Hvis dette er tilfældet, skal du eller din webudvikler rette kodningen ved hjælp af AMP-valideringsværktøjet.

Brug sporing med omtanke

For at sikre, at besøgende når frem til din side så hurtigt som muligt, skal du sørge for kun at bruge de nødvendige webadresseparametre. Parametre, der ikke anvendes til at tilpasse indholdet af din landingsside, skal tilføjes efter parameteren {ignore}, så der er større sandsynlighed for, at dine annoncer vises fra Googles hurtige AMP-cache.

Bemærk! Du bør stadig bruge AMP-landingssider i Google Ads og lade Google afgøre, hvornår det er muligt at vise fra Googles AMP-cache.

AMP HTML-annoncer

Ud over cachevisning for tekstannoncer kan du anvende principperne for AMP ved at oprette AMP HTML-annoncer. Disse annoncer giver dig mulighed for give en hurtig, problemfri og sikker annonceoplevelse på alle dine platforme. Du har også mulighed for at vise AMP HTML-annoncer på både AMP- og ikke-AMP-sider. Fordele ved at bruge AMP HTML-annoncer:

• AMP HTML-annoncer er hurtigere end normale annoncer på AMP-sider, hvilket gør dem nemmere at se og mere effektive. Dermed øges sandsynligheden for, at de er effektive, også.

• AMP-rammen sikrer, at disse annoncer altid fungerer efter hensigten, så brugerne altid får en positiv oplevelse sammen med dit brand.

• AMP HTML-annoncer skal valideres, før de vises, hvilket reducerer risikoen for malware og kan medvirke til at opbygge tillid til dit brand, når brugerne interagerer med det.