Om siden "Landingssider"

I denne artikel kan du læse om følgende:

Hvorfor er landingssider vigtige?

Landingssiden er den side på dit website, som kunderne "lander" på, efter de har klikket på en af dine annoncer. En af de bedste og nemmeste metoder til at få bedre resultater af dine mobilannoncer er at forbedre dine landingssiders hastighed. Effektive landingssider er nøglen til at få konverteringer fra din Google Ads-trafik.

Inden for detailhandel har vi f.eks. set, at en forsinkelse på 1 sekund på mobilenheder kan reducere antallet af mobilkonverteringer med op til 20 procent.

Hurtig start

Få flere oplysninger om, hvordan du evaluerer effektiviteten af dine landingssider, for at finde ud af, hvad du kan gøre med siden "Landingssider".

Hvad kan du se på Googles "Landingssider"?

På siden "Landingssider" kan du se en effektivitetsoversigt over de sider, du sender trafik til via dine annoncer. Denne rapport indeholder effektivitetsrelaterede metrics som antal klik, pris, konverteringsrate og meget mere. Den viser også effektivitetsdata for hver webadresse for landingssider, herunder både den endelige webadresse og den endelige webadresse til mobil.

Du finder også udvidelserne af disse webadresser for landingssider i rapporten. En udvidelse er den webadresse, som brugerne når frem til, efter at der er foretaget kontekstbaserede erstatninger, f.eks. søgeord, efter der er føjet tilpassede parametre til webadressen for landingssiden. Få flere oplysninger om webadresseparametre

Dataene for den udvidede landingsside er tilgængelige fra den 9. november 2017.

Forbedring af mobillandingssider

Der er 3 metrics, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke af dine landingssider der kunne give en bedre oplevelse på mobilenheder:

Score for mobilhastighed

Denne metric er i øjeblikket tilgængelig for Søgning, og dens score er i intervallet 1-10, hvor 10 er den hurtigste.
Scoren er baseret på brugeroplevelsesdata fra den virkelige verden, og den tager højde for en række faktorer, f.eks. forholdet mellem sidehastighed og potentiel konverteringsrate. Disse data er tilgængelige fra den 15. maj 2018.

Bemærk! Der kræves et minimum af data, for at hastighedsscoren kan findes. Derfor har sider, som ikke besøges så ofte, muligvis ikke en score. Hvis du ikke kan se en hastighedsscore for en bestemt webadresse, kan du dog prøve at forlænge datointervallet for din rapport.

Hvis du oplever, at dine sider generelt har lave scorer for mobilhastighed, kan du kontakte din webudvikler for at finde ud af, hvad der kan gøres for at forbedre indlæsningstiden på mobilenheder. Du kan også overveje at bruge Accelerated Mobile Pages (AMP) sammen med dine Google Ads-kampagner.

Klikrate for mobilvenlige sider

Denne metric er procentdelen af mobilklik, som går til en side, der er bedømt som mobilvenlig ud fra Googles test af mobilvenlighed. Denne metric er i øjeblikket tilgængelig for Søgning og kan give dig en bedre fornemmelse af, hvordan dine landingssider vises på mobilenheder.

Med denne metric kan du se, hvilke sider der muligvis ikke er optimeret til mobilenheder. Du kan også køre testen af mobilvenlighed for hver af disse sider ved at klikke på procentdelen i kolonnen "Klikrate for mobilvenlige sider".

Klikrate for gyldige AMP-sider

Denne metric er procentdelen af annonceklik til AMP-landingssider, som ender på en gyldig AMP-side, hvilket bestemmes af AMP-validatoren. Landingssider kan måske ikke indlæses som AMP-sider, hvis de er kodet forkert, så kolonnen "Klikrate for gyldige AMP-sider" udgør en hurtig måde til at identificere, hvilke sider du skal rette.

I øjeblikket måler denne metric kun klik fra søgeannoncer.