Lijsten met uitsluitingszoekwoorden bewerken of definitief verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u lijsten met uitsluitingszoekwoorden kunt bewerken of definitief verwijderen.

Houd er rekening mee dat als u een lijst met uitsluitingszoekwoorden wilt verwijderen, u dit niet kunt doen als de lijst momenteel wordt gebruikt voor één of meer campagnes. U moet de lijst met uitsluitingszoekwoorden uit alle campagnes verwijderen voordat u de lijst definitief kunt verwijderen.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Google Ads | Moersleutel [icoon] rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Gedeelde bibliotheek op Lijsten met uitsluitingszoekwoorden.
  4. U kunt het volgende doen:
    • Klik op een lijst om deze te bewerken.
    • Verwijder een lijst door het selectievakje ernaast aan te vinken en op Bewerken en Verwijderen te klikken.

Houd rekening met het volgende

Wijzigingen die u aanbrengt in de lijst, worden doorgevoerd in alle campagnes die gebruikmaken van deze lijst met uitsluitingszoekwoorden.