Konfigurer en annoncevariant

Annoncevarianter gør det nemt for dig at teste flere versioner af dine annoncer ved at ændre teksten i overskriften eller beskrivelsen, teste forskellige promoveringer eller fremhæve fordelene ved dine produkter og tjenester på forskellige måder. Annoncevarianter kan også anvendes på den endelige webadresse og mobilwebadressen.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du konfigurerer og redigerer en annoncevariant. Få flere oplysninger om annoncevarianter

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret en annoncevariant for en tekstannonce

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. Klik på Annoncevarianter. Der vises en tabel over de annoncevarianter, du har oprettet, med oplysninger om hver enkelt variant.
  5. Klik på plusknappen for at oprette en ny annoncevariant.
  6. I sektionen "Vælg annoncer" skal du vælge Alle kampagner eller vælge den kampagne, du vil oprette en annoncevariant for.
  7. Under Tekstannoncer skal du vælge sektionen "Målannoncetype".
  8. Du kan definere regler i sektionen Filtrér annoncer:
    • Filtrér annoncer efter felterne med overskrift, beskrivelse, sti og webadresse.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Vælg, hvilken type variant du vil anvende på dine annoncer, i sektionen "Opret variant". Husk! Der skelnes mellem store og små bogstaver i varianter. Vælg en mulighed på listen.
    • Søg og erstat. Finder tekst i annoncen og erstatter den med en anden tekst. Du kan f.eks. teste en variant af din annonce ved at erstatte "Book nu" med "Ring nu".
    • Opdater tekst. Tekst i annoncerne opdateres. Du kan tilføje, fjerne eller fastgøre aktiver til:
      • Den endelige webadresse
      • Overskrifter
      • Den viste sti
      • Beskrivelser
      • Den endelige webadresse til mobilenheder
    • Byt om på overskrifterne. Bytter om på overskrift 1 og 2.
  11. Klik på Fortsæt.
  12. I sektionen "Angiv flere oplysninger om annoncevarianten" skal du give din annoncevariant et navn.
  13. Angiv startdatoen og slutdatoen for, hvornår du vil køre annoncevarianterne. Din annoncevariant begynder automatisk at køre på den dato, du vælger. Hvis denne dato er i dag, vil annoncevarianten begynde at køre snart.
  14. Angiv den procentdel af din kampagnes budget, du vil bruge på annoncevarianten, under Eksperimentsplit. Hvorvidt brugerne skal have vist annoncevarianten eller de oprindelige annoncer, afgøres ved tildeling af cookies. Det betyder, at brugerne muligvis kun ser én version af din annonce, uanset hvor mange gange de søger. Det kan hjælpe dig med at sikre, at andre faktorer ikke påvirker dine resultater, og det kan give dig mere præcise resultater.
  15. Klik på Opret variant.

Konfigurer en annoncevariant for en responsiv søgeannonce

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. Klik på Annoncevarianter.
  5. Klik på plusknappen for at oprette en ny annoncevariant.
  6. I sektionen "Vælg annoncer" skal du vælge Alle kampagner eller vælge den kampagne, du vil oprette en annoncevariant for.
  7. Vælg Responsive søgeannoncer i sektionen "Målannoncetype".
  8. Du kan definere regler i sektionen Filtrér annoncer:
    • Filtrér annoncer efter overskrifter, beskrivelser, de viste stier og endelige webadresser.
  9. Klik på Fortsæt.
  10. Vælg, hvilken type variant du vil anvende på dine annoncer, i sektionen "Opret variant". Husk! Der skelnes mellem store og små bogstaver i varianter.
    • Vælg en mulighed på listen.
      • Søg og erstat. Finder tekst i annoncen og erstatter den med en anden tekst. Du kan f.eks. teste en variant af din annonce ved at erstatte "Book nu" med "Ring nu".
      • Opdater tekst. Tekst i annoncerne opdateres. Du kan tilføje, fjerne eller fastgøre aktiver til:
        • Overskrifter
        • Beskrivelser
      • Opdater webadresser. Rediger eksisterende endelige webadresser, de viste stier og endelige webadresser til mobilenheder.
  11. Klik på Fortsæt.
  12. I sektionen "Angiv flere oplysninger om annoncevarianten" skal du give din annoncevariant et navn.
  13. Angiv Startdato og Slutdato for, hvornår annoncevarianten skal vises. Din annoncevariant begynder automatisk at køre på den dato, du vælger. Hvis denne dato er i dag, vil annoncevarianten begynde at køre snart.
  14. Angiv den procentdel af din kampagnes budget, du vil bruge på annoncevarianten, under Eksperimentsplit. Hvorvidt brugerne skal have vist annoncevarianten eller de oprindelige annoncer, afgøres ved tildeling af cookies. Det betyder, at brugerne muligvis kun ser én version af din annonce, uanset hvor mange gange de søger. Det kan hjælpe dig med at sikre, at andre faktorer ikke påvirker dine resultater, og det kan give dig mere præcise resultater.
  15. Klik på Opret variant.

Rediger din annoncevariant

Når du har oprettet en annoncevariant, kan du redigere dele af den. Du kan redigere navn, startdato og slutdato for annoncevarianten. Hvis du vil redigere flere oplysninger, skal du oprette en ny annoncevariant.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Eksperimenter.
  4. Klik på Annoncevarianter for at se en liste over de annoncevarianter, du har oprettet, med oplysninger om hver enkelt variant.
  5. Find den annoncevariant, du vil redigere.
  6. Hold markøren over annoncevarianten, og klik på det blyantikon Rediger indstilling, blyantikon, der vises ud for den kolonne, du vil redigere.
  7. Du kan tilføje flere kolonner ved at vælge kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet. Du kan ikke redigere annoncevarianter, der ikke længere køres eller er blevet fjernet.
  8. Du kan redigere følgende:
    • Navn. Det navn, du har valgt til din annoncevariant.

• Startdato. Din annoncevariant begynder automatisk at køre på den dato, du vælger. Hvis denne dato er dags dato, begynder annoncevarianten snart at køre. Hvis din annoncevariant allerede kører, kan du ikke ændre denne dato.

• Slutdato. Dette er den dato, hvor kørslen af din annoncevariant ophører. Hvis din annoncevariant er afsluttet eller udløbet, eller hvis den allerede er blevet anvendt, kan du ikke ændre denne dato. Klik på Genstart i kolonnen "Handlinger" for at køre annoncevarianten igen. Vær opmærksom på, at udløbne annoncevarianter ikke kan køres igen.

9. Klik på Gem.

Husk!

• Når dine annoncevarianter kører, kan du overvåge deres effektivitet.
  • Hvis du er tilfreds med din annoncevariants resultater, kan du anvende den og oprette nye annoncer. Anvend din annoncevariant
  • Når du anvender en annoncevariant, anvendes de effektivitetsdata, der vises, kun på de redigerede annoncer. Din variant anvendes muligvis ikke på andre annoncer i den aktuelle kampagne.
  • Når du har oprettet din annoncevariant, bliver den automatisk vist inden for det valgte datointerval. Du behøver ikke at anvende den, før den er færdig med at blive vist og du er tilfreds med resultaterne.