Corregir les conversions multicompte de Google Analytics als comptes de client

Actualment, als comptes de client que fan servir el seguiment de conversions multicompte al nivell de compte de gestor, tots els tipus de conversió creats al nivell de compte de client es marquen com a inactius, excepte els objectius i les transaccions de Google Analytics. Aviat, els comptes de Google Ads que fan servir el seguiment de conversions multicompte només podran importar objectius i transaccions de Google Analytics al nivell de compte de gestor.

Nota: a partir del 30 de juny de 2021, si feu servir el seguiment de conversions multicompte i importeu objectius o transaccions d'Analytics al nivell de compte de client, aquestes accions deixaran de registrar conversions. A més, si experimenteu una baixada del volum de conversions i utilitzeu Smart Bidding, és possible que vegeu un impacte negatiu en el rendiment. Aquesta configuració també podria causar problemes als llançaments de funcions noves.

Si teniu un compte de Google Ads que importa objectius i transaccions de Google Analytics al nivell de compte de client i utilitza el seguiment de conversions multicompte, cal que actualitzeu la configuració. Seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació per identificar les conversions que s'han d'actualitzar i fer els canvis necessaris a la configuració.

Nota: si actualment utilitzeu aquesta configuració, Google us enviarà una alerta o comunicacions.

Instruccions

Seguiu aquests tres passos per garantir que els objectius i les transaccions de Google Analytics es trobin al compte de gestor de Google Ads:

1. Identificar els comptes gestionats

El primer que heu de fer és identificar els comptes de client que importen objectius i transaccions de Google Analytics i que també tenen activat el seguiment de conversions multicompte.

Si accediu al compte de gestor

Si accediu al compte de client

Comproveu quines conversions s'han implementat mitjançant aquesta configuració, seguint les instruccions que s'indiquen a continuació:

1. Inicieu la sessió al compte de client de Google Ads. Heu de comprovar cada compte de client del vostre compte de gestor individualment.
  2. Feu clic a la icona Objectius Goals Icon i, tot seguit, al menú desplegable Conversions
  3. Feu clic a Resum.
  4. Si feu servir el seguiment de conversions multicompte, és possible que vegeu conversions amb una icona de cadenat Bloqueja al costat del títol i un número de compte de gestor a sota del títol. Aquestes conversions es gestionen correctament al nivell de gestor.
    1. Si no veieu cap conversió com aquesta, al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Configuració. En aquest cas, si féssiu servir les conversions multicompte, hi hauria d'haver un "Compte de conversió" a sobre de l'opció de configuració "Conversions postimpressió". Si no hi és, això significa que aquest compte de client no fa servir el seguiment de conversions multicompte i no cal que feu cap canvi.
  5. Reviseu la columna "Font" per veure quines accions tenen "Google Analytics" com a font.
  6. Les conversions de Google Analytics que no tenen la icona de cadenat Bloqueja ni el número de compte de gestor indicat es gestionen al nivell de client i s'han d'actualitzar. Preneu nota d'aquestes conversions; p. ex. el nom i els detalls de la configuració, ja que les haureu d'importar al nivell de gestor (i assegurar-vos d'informar els propietaris del compte de gestor).

2. Enllaçar el compte de Google Analytics al compte de gestor de Google Ads

Si encara no ho heu fet, enllaceu el compte de Google Analytics al compte de gestor de Google Ads. Un cop fet això, podeu continuar amb els passos següents per importar correctament els objectius i les transaccions al compte de gestor i, a continuació, actualitzar la configuració de les conversions en conseqüència.

3. Importar objectius i transaccions

Seguiu les instruccions següents per importar al compte de gestor els mateixos objectius i les mateixes transaccions que vau importar al compte de client. Per obtenir instruccions més detallades, podeu llegir l'article Importar conversions de Google Analytics a Google Ads.

1. Inicieu la sessió al compte de gestor.
  2. Feu clic a la icona Objectius Goals Icon i, tot seguit, al menú desplegable Conversions
  3. Feu clic a Resum i, tot seguit, al botó de més .
  4. Seleccioneu Importa i feu clic a Google Analytics.
  5. Marqueu les caselles corresponents als objectius i a les transaccions que voleu importar.
  6. Feu clic a Continua.
  7. Trieu la configuració que vulgueu i feu clic a Importa els objectius.
    • Quan els hàgiu importat al compte de gestor, les accions duplicades del compte de client es deixaran de comptar com a conversions automàticament perquè no es comptabilitzin dos cops.

Revisar i actualitzar la configuració de les conversions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Assegureu-vos d'actualitzar la configuració de les conversions per a les accions de conversió importades recentment al compte de gestor; ha de ser idèntica a la que teníeu al compte de client (les accions de conversió creades recentment tenen la configuració predeterminada):

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions i, tot seguit, a Resum.
  3. Feu clic al nom de l'objectiu importat que voleu editar.
  4. Feu clic a Edita la configuració.
  5. Feu els canvis pertinents i feu clic a Desa.

Per acabar, podeu treure els tipus de conversió duplicats i inactius del compte de client (aquest pas és opcional).

Preguntes més freqüents sobre les conversions multicompte

Si utilitzo les ofertes automàtiques al meu compte de client amb els objectius importats d'Analytics, quan comenci a importar els objectius al nivell de compte de gestor, les ofertes automàtiques necessitaran temps per aprendre de les dades de conversió noves? Això afectarà els resultats de les ofertes?

Si importeu els mateixos objectius o transaccions d'Analytics i utilitzeu la mateixa configuració de conversions, no hi haurà cap efecte sobre les ofertes.

En passar del seguiment de conversions al nivell de compte al seguiment de conversions al nivell de compte de gestor, és possible que el volum de conversions total disminueixi perquè les conversions només es comptabilitzen una vegada. Passa el mateix quan transfereixo els objectius importats del nivell de compte de client al nivell de compte de gestor?

No, els objectius i les transaccions importats de Google Ads només es comptabilitzen una vegada, encara que s'hagin importat al nivell de compte gestionat. No cal ajustar les ofertes.

Aquest canvi s'aplicarà automàticament?

No. Cal que feu els canvis necessaris abans del 30 de juny de 2021. No es tracta d'un canvi opcional.

Si no utilitzo el seguiment de conversions multicompte al nivell de compte de gestor, m'afectarà aquest canvi?

No, aquest canvi només afecta el subconjunt d'anunciants que fan servir el seguiment de conversions al nivell de compte de gestor amb els objectius importats d'Analytics al nivell de compte de client.

Tinc llistes de remàrqueting de Google Ads en alguns comptes; si enllaço el meu compte d'Analytics al nivell de compte de gestor, aquestes llistes es veuran afectades?

No, les llistes de remàrqueting no es veuran afectades si enllaceu Analytics tant al compte de gestor com al compte de client. Els objectius de conversió es gestionen al nivell de compte de gestor i les llistes de remàrqueting, al nivell de compte de client. Obteniu més informació sobre com podeu compartir llistes de remàrqueting.

Perdré l'historial de dades de conversió al nivell de compte de client després de fer el canvi?

No, no el perdreu. Després del canvi, les conversions noves es començaran a acumular a l'acció de conversió del compte de gestor nou.