Bli framgångsrik med Google Ads

Google Ads logo  Registrera dig för Google Ads

Du verkar inte ha något konto ännu. Du kan registrera dig på egen hand nedan eller få kostnadsfri, personlig support av en Google Ads-expert.

Börja nu

Google Ads är Googles onlineannonsprogram. Med Google Ads kan du skapa onlineannonser som når användarna exakt när de är intresserade av dina produkter eller tjänster. Optimera din annons i Googles annonsutrymmeskanaler, ange en budget som passar dig och mät enkelt effekten av annonsen.

Är du nybörjare när det gäller onlinemarknadsföring? Börja med vår korta introduktion. Se till att du gör rätt redan från början med de här detaljerade anvisningarna.

Search ads icon. Läs om hur du använder Googles AI med Performance Max-kampanjer
Skapa en effektiv sökannonskampanj
Spåra och förbättra dina resultat

Är du ute efter mer avancerad information? Läs om de åtta stegen för att förbereda en kampanj för ett lyckat resultat och ta en titt på vår serie med bästa metoder.

Make it mobile-friendly

More than half of Google.com searches are from mobile devices. Get your website and ads mobile-ready.